Parhaat asetelmat syntyvät vahingossa?

Parhaat asetelmat syntyvät vahingossa, totta vai tarua?  Itse olen huomannut, että ainakin meillä parhaat asetelmat syntyvät kuin syntyvätkin vahingossa. Laittaessaan jonkin esineen odottamaan loppusijoituspaikkaansa sitä yhtäkkiä huomaa, että tuossahan sen paikka oikeastaan onkin. Kätevää eikö totta?

parhaat asetelmat syntyvät vahingossa

Sattumasta syntynyt

Otetaan esimerkiksi nämä juuri ennen lomaamme äitini tuomat kirppisaarteet, jotka jäivät vain yksinkertaisesta syystä (pakkaamiskiireistä) johtuen ruokapöydälle odottamaan sitä loppusijoitusta. Tässä kohtaa en voi olla mainitsematta Tuusulan Etappi ry:n kirpputoria, josta nämä aarteet löytyivät. Etappi ry:n kirppiksellä on aika ajoin vitosen päivät, jolloin määrättyjä tuotteita saa ahtaa muovikassiin niin paljon kuin mahtuu ja tuolle yhdelle kassille on hinta sitten 5 euroa. Ja mm. juurikin nämä aarteet löysi tiensä äitini kassiin ja sieltä sitten suoraan meille.

parhaat astelmat syntyvät vahingossa

Kauniin lämpimiä ruskean sävyjä, keramiikkaa ja puuta. Tällä hetkellä tuo ns. retrokeramiikka saa mut kertakaikkisen hulluksi. Ja kohta on kai harkittava lääkitystä tähän kippokuumeeseen. Ei vaan kohtuun kun muistaa pitää mielessä niin nämä ihanuudet pääsevät oikeuksiinsa. Vähemmän on edelleenkin enemmän vaikka välillä saattaa hetkellisesti tuntua että kohta ollaan övereiden puolella.

Mitä mieltä sinä olet, syntyykö kaunis, mielenkiintoinen ja tasapainoinen asetelma pitkällisen harkinnan ja suunnittelun tuloksena vai vähän vahingossa sattumien summana? Ja millaisia asetelmia sinun kodistasi löytyy?

Lue myös:

Vinkkejä piensisustamiseen

Rakastu ruskeaan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *