Helppo, nopea ja edullinen ninja-asu

Helppo, nopea ja edullinen ninja-asu, onko sellaisia? No kyllä on. Meidän vappujuhlat pelasti Aaltoja blogista löytynyt helppo, nopea ja edullinen ninja-asu, jonka luvattiin valmistuvan viidessä minuutissa. No joo meillä valmistamiseen kului ehkä 15 min, sillä päätin alkuperäisestä ohjeesta poiketeten askarrella asuun muutaman heittotähden aaltopahvista.

helppo, nopea ja edullinen ninja-asu

Asua varten tarvitaan

  • Kaksi samanväristä paitaa, mielellään pitkähihaisia (paidan kuvat ja printit eivät haittaa, sillä paidat voi aina kääntää väärinpäin kuten mekin teimme)
  • Joko samanväriset housut tai mitkä tahansa housut
  • Pitkä kengännauha tms. nauha
  • Heittötähtiä, miekka tai mikä tahansa muu ninjan ase. ( Heittotähdet syntyy kätevästi aaltopahvista ja miekka esimerkiksi pitkästä paperirullasta)

helppo, nopea ja edullinen ninja-asu

Näin syntyy helppo, nopea ja edullinen ninja-asu

Pue paita päälle (printillinen väärinpäin saumat päälle) ja housut jalkaan.

Päähine: Pue lapsen päälle väärinpäin käännetty paita jos käytät printillistä paitaa (printitön paita sujahtaa päälle ihan sellaisenaan) kuten pukisit sen normaalistikin lapsen päälle, pesulappu niskan puolella. Jätä paidan kaulus nenän päälle tai alle jos ahdistus iskee. Nosta selkäpuolelta paidan helma pään päälle aina otsalle asti. Solmi hihat tiukasti takaraivolle ja asettele etuosa niin, että vain silmät jäävät näkyviin.

Vyö: Kiepauta pitkä nauha vyöksi niin, että se kulkee toisen olan yli toiselle sivulle ristiin ja kiinni rusetilla tai solmulla toiseen kylkeen. Sujauta miekka selän taakse tai kiinnitä heittotähti vyön etuosaan.

Ninja on syntynyt.

Heittotähden kaavan voit tulostaa kätevästi täältä. Leikkaa tähti kaavan mukaan aaltopahvista, maalaa ja koristele vaikkapa ripauksella kimalletta.

Mukavia vappujuhlia toivottelee ehkä maailman onnellisin pikkuninja.

Lue myös:

DIY naamari: Always be yourself unless you can be Batman

Askarrellaan supersankareille

 

2 kommenttia “Helppo, nopea ja edullinen ninja-asu

  1. Kiitos hyvästä asuvinkistä! Kaikki kaupat on pullollaan Ninjago-asuja ja krääsää, mutta ihan pelkkää ”perusninja”-teemaista vaatetusta ei tahtonut löytyä mistään, ainakaan sopuhintaan. Tällä säästi – ja saipa kaupan päälle ihan käyttökelpoisen perustrikoopaidankin ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *