DIY naamari: Always be yourself unless you can be Batman

Meillä ei koskaan tiedä mikä supersankari tulee pelastamaan sinut maailman pahuudelta; Hämähäkkimies, Ninjago vai ihka oikea Batman. Siihen ei tarvita vappua, halloweeniä tai naapurin Villen synttäreitä. Minimiehen elämässä roolileikit on nyt ja tässä, yöllä ja päivällä.

 

DSC_0259%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0250%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0252%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Näitä maailmanpelastusleikkejä varten askartelimme yhdessä minimiehen kanssa Batman naamarin käyttäen pohjana verkosta tulostettavaa Batman naamaria.  Liimasimme tulosteen mustalle kartongille, jonka jälkeen leikkasimme sen ääriviivoja myöden oikean malliseksi. Minimies sai sitten maalata naamarin vielä akryyliaskartelumaalilla, jolloin naamarista tulee kestävämpi kuin pelkästä tulosteesta kartongille liimattuna. Maalin kuivuttua teimme reiät kuminauhaa varten paksulla päättelyneulalla. Tässä mallissa oikeat kohdat olikin merkitty naamarin sivuille jo valmiiksi. Sitten vaan kuminauha sopivan tiukaksi, naamari päähän ja maailmaa pelastamaan.

 

DSC_0263%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0253%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Oikeita/haluttuja naamareita verkosta etsiessä kannattaa käyttää englanninkielisiä hakusanoja free printable masks, joka tuottaa tulosta olettavasti paremmin ja laajemmin kuin vastaavilla kotimaisilla hakusanoilla haettuna.

 

DSC_0229%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Tarvitset:

– tulostettava naamari

– kartonkia

– limaa

– sakset

– askartelumaaleja

– kuminauhaa

– paksu päättelyneula tms. reikien tekemiseen

 

DSC_0236%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Maalamalla tulostetun naamaripohjan siitä saa huomattavasti kestävämmän, jos käytössäsi ei ole paksumpaa tulostuspaperia. Lisäksi lapsi itse voi tuoda naamariin oman kädenjälkensä maalien ja koristusten avulla. Printtipohja on kuitenkin hyvä pohja, sillä siinä mittasuhteet ja mm. silmäaukot on jo valmiiksi mietitty oikeisiin kohtiin.

 

…then always be Batman.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *