Jouluntaikaa Ikeasta

Jouluntaikaa Ikeasta, onhan se vähän aikaista mutta… VINTERFEST-mallisto tulee myyntiin IKEA-tavarataloihin viikolla 42 eli ensi viikolla siis.

Olitpa sitten minimalisti tai joulun tunnelman luomiseen täysillä heittäytyjä, IKEA-joulu tarjoaa inspiraatiota jokaiselle. VINTERFEST-mallistosta löytyy kaikki tarvittava joulunajan tunnelmointiin, kokkailuun, ruokiin, koristeluun ja lahjojen paketointiin.

jouluntaikaa ikeasta

Jouluntaikaa Ikeasta

VINTERFEST-mallisto on saanut inspiraationsa moderneista juhlimisen ja yhdessäolon tavoista. Malliston tuotteissa yhdistyvät leikkisyys ja skandinaavisista perinteistä ammentavat yksinkertaiset muodot sekä runsaat kuosit. Joulun värejä ovat tänä vuonna täyteläiset punaisen ja sinisen sävyt, joita täydennetään neutraalin vaalealla värimaailmalla.

jouluntaikaa ikeasta

Itseäni viehätti erityisesti STRÅLA- 8-haarainen led-kynttelikkö samoin kuin STRÅLA- 5-haarainen led-kynttelikkö kaunista sipulin muotoista RISBYN  paperivarjostinta unohtamatta. Tänä jouluna taitaa myös piparin leipominen jäädä vähemmälle, joten saattaa hyvinkin olla, että meillä tarjoillaan VINTERSAGA-piparkakkusetin pipareita.

Joko joulu ihanasti kutkuttelee?

Lähde ja kuvat: Ikean mediatiedote

 

Lisää jouluisia postauksia löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *