Kammotuksia

Kirja saatu

Kammotuksia pimeneviin iltoihin. ”Ne hiipivät hämärissä tai ryömivät koloistaan keskiyöllä.
IIK!
Niillä on kiiluvat silmät ja terävät hampaat.
HUI!”

Armoton kirjaraatimme sai arvosteltavakseen Reetta Niemelän hupsunkammottavat runot uutuusteoksessa Kammotuksia. Kirjan kuvituksesta vastaa Marjo Nygård. Kirjan on kustantanut Lasten Keskus ja se ilmeistyi juuri sopivasti Halloween juhlien kynnyksellä.

Kammotuksia
Kammotuksia
Kammotuksia

Mielenkiintoinen kuvitus täydentää ja elävöittää jännittävää luku-/kuuntelukokemusta. Raatimme antaa kammotusrunoille 5/5 tähteä, myös kuvitus saa 5/5 tähteä. Äiti suosittelee tätä kirjaa runoudesta kiinnostuneille uteliaille pikku ihmisille ja heidän perheilleen. Hiukan pelottavat mutta hauskat hahmot saavat hymyn niin lasten kuin aikuistenkin huulille. Tämän kirjan kautta on mukava tutustua kammotusten salaiseen maailmaan.

Tämän kirjan runoja pääset kuulemaan ensi viikolla starttaavilla Kirjamessuilla. Reetta Niemelä esittää niitä Toukolassa sunnuntaina 27.10.2019 13:00 – 13:30 .

Reetta Niemelä on Raisiossa asuva runoilija ja lastenkirjailija. Niemelä ammentaa kirjallisuuteensa inspiraatiota suomalaisesta luonnosta. Tämänkin kirjan hahmot alkoivat muodostua maskulaisen metsän inspiroimana.

Kurkista Rauharentolan kirjahyllyyn.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *