Taaborin kesäteatteri 2018: Peppi Pitkätossu

Sunnuntai iltapäivä oli aivan täydellinen Taaborin kesäteatteri 2018: Peppi Pitkätossu näytökselle. Ja aivan täydellisen ihana oli myös itse teatteriesitys.

Taaborin kesäteatteri 2018: Peppi Pitkätossu naurattaa ja liikuttaa

Rempseä, iloinen ja liikuttavakin esitys vei mukanaan niin pienemmän kuin isommankin katsojan. Eikä liikutuksen kyyneliltäkään voinut välttyä.  Esitykseen oli saatu mukaan hyvin ajanilmiöitä unohtamatta kuitenkaan sitä alkuperäistä Pepin tarinaa. Kauniit Taaborinvuoren maisemat ja ihanan aurinkoinen sunnuntai iltapäivä viimeistelivät nautinollisen teatterihetken, jota yhdessä stereoiden ja isoäidin kanssa vietettiin.

Taaborin kesäteatteri 2018: Peppi Pitkätossu

Kollaasin kuvat: Taaborin kesäteatteri

Nappiin menneistä roolisuorituksista vastasivat mm. Erika ”Tangokuningatar” Vikman, ”kaikkien kotiviinien äiti” Anna Hanski ja Uusi päivä sarjan tähti Valtteri Lehtinen. Näytelmän ohjaajana toimi Taavi Vartia, joka tunnetaan monien suosittujen tv-sarjojen käsikirjoittajana ja ohjaajana kuten mm. Käenpesä ja Samaa sukua eri maata.

Peppi Pitkätossu esitykset Nurmijärven Palojoella sijaitsevalla Taaborinvuorella 2.8.2018 asti. Tarkemmat esitysajat ja hinnat löydät täältä.

Rauharentolan naispoppoo suosittelee tätä lämpimästi kaikelle kesäteatterikansalle. Vanha tuttu satu uudella ja iloisella tavalla esitettynä sopii mainiosti neljästä ikävuodesta ylöspäin aina mummoon ja vaariin asti.

Heikun keikun uuteen viikkoon!

 

Lue myös:

Skunkki ja muita lemmikkieläimiä

Haltialan maatilalla

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *