Skunkki ja muita lemmikkieläimiä: Lomamäen lemmikkipuisto

Pala suomalaista maalaismaisemaa, mutkitteleva hiekkatie ja sen päässä mini zoo:ksi itseään tituleeraava Lomamäen lemmikkipuisto. Saimme kutsun tulla tutustumaan puistoon muutamien muidenkin bloggaajien kanssa, ja koska tämä paikka kuului Never heard -listalle lähdimmekin mielenkiinnolla matkaan. Sympaattinen lemmikkipuisto löytyy Inkoon Degerbyn kylästä, vain reilun 40 km päässä Helsingistä.

 

11.jpg

 

Kiltit ja sosiaaliset eläimet lumosivat meidän lapset heti ja lemppareita ei tarvinnut kauan hakea, lempeä vuohi, iloisesti vieraita tervehtivä aasi sekä ja se niin rauhallinen elämästään nauttiva kilpikonna.  Ja mikä parasta täällä ei tarvitse tyytyä katselemaan eläimiä vain aidan takaa vaan monet olivat rapsuteltavissa ja ruokittavissa. Henkilökunnan opastukella pääsi mukaan myös lintuhäkkeihin ja kokeilemaan miltä tuntuu, kun käärme luikertelee kävivarrella. Ainakin Minityyli blogista ja Esmeralda’s blogista voit  näinä päivinä lukea heidän päivästään samaisessa paikassa. Käykäähän kiinnostuneet kurkkaamassa.

 

10.jpg

 

12.jpg

 

13.jpg

 

14.jpg

 

15.jpg

 

17.jpg

 

Aurinkoisena päivänä tässä paikassa saa varmasti vierähtämään tunnin jos toisenkin. Katseltavaa ja koettavaa riittää aina pupuista piikkisikaan ja papukaijoista pesukarhuihin. Rattaiden kanssa liikkuminen oli ajoittain melko työlästä kallioisesta maastosta johtuen ja suosittelisinkin pienten lasten kantamiseen ensisijaisesti kantoliinaa, rintareppua tms. Silloin paikasta saa kaiken ilon irti myös  ihan pienimmät lapset ja heidän vanhempansa. Eläinten katselun lomassa voi vaikkapa käydä pompahtelemassa pomppulinnassa.

 

PicMonkey%20Collage.jpg

 

16.jpg

.

Lomamäen Lemmikkipuisto on avoinna kesä-, heinä- ja elokuussa ke-su klo 11-18. Sisäänpääsy maksaa 12 euroa henkilöltä (alle 3 -vuotiaat ilmaiseksi) tai vaihtoehtoisesti voi ostaa 40 euron hintaisen perhelipun. Puistossa on tilaa piknikille, omat eväät ovat sallittuja, vaikka paikasta löytyy myös pieni kahvila. Lisätietoja kohteesta voi käydä kurkkaamassa myös täältä. 

 

 

2 kommenttia “Skunkki ja muita lemmikkieläimiä: Lomamäen lemmikkipuisto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *