Löytöjä Kierrätyskeskuksen ilmaistavaraosastolta

Löytöjä Kierrätyskeskuksen ilmaistavaraosastolta – kun vähiten osaa odottaa. Piipahdimme aiemmin tällä viikolla Nihtisillan Kierrätyskeskuksessa, joka onkin pyörinyt to do-listalla jo tovin. Lapset löysivätkin paljon kivoja juttuja aina kirjoista koripalloon mutta mä olin jo valmistautunut lähtemään kotiin tyhjin käsin. Ennen lähtöä pyörähdin kuitenkin vielä nopeasti ilmaistavaraosastolla. Kierrätyskeskuksissa kannattaa muuten ehdottomasti aina tarkistaa ilmaiset tavarat, sillä sieltä voi tehdä välillä tosi hyviä löytöjä.

löytöjä kierrätyskeskuksen ilmaistavaraosastolta

Onni on tehdä löytöjä Kierrätyskeskuksen ilmaistavaraosastolta

Tällä kertaa sieltä tarttui mukaan muutama aito 70-lukulainen, englantilainen Tams muki, ruskea keraaminen kahvallinen kulho sekä pieni ruskea lasipullo ikkunalle syksyisiä asetelmia varten.

löytöjä kierrätyskeskuksen ilmaistavaraosastolta

Sisustajana mun silmää miellyttää erityisesti kodin kerroksellisuus –  se ettei kaikki ei ole ainoastaan uutta ja kiiltävää. Oman kodin sisustuksessa yhdistelenkin mielelläni uutta ja vanhaa sekä sekoittelen keskenään myös eri tyylejä. Ja sitä vanhaa, retroa ja vintagea etsinkin usein juuri Kierrätyskeskuksista ja kierrätystavarataloista. Ja usein ne sisustuksen mielenkiintoisemmat yksityiskohdat ovat juurikin näitä ilmaisia tai lähes ilmaisia löytöjä.

Oletko sinä löytänyt Kierrätyskeskuksien ilmaistavaraosastoilta sisustusaarteita?

Lue myös:

Parhaimmat ja rakkaimmat kierrätyslöytöni kautta aikain

Rakastu ruskeaan

 

3 kommenttia “Löytöjä Kierrätyskeskuksen ilmaistavaraosastolta

  1. Juu siellä käyn kun on ihan naapurissa. Käyn tottakai aina myös ilmaispuolella ja välillä saatan löytää sieltäkin jotakin kivaa. Eli kannattaa pitää silmät auki missä vaan?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *