Parhaat kierrätyslöytöni ja paikat

Mitkä ovatkaan parhaat kierrätyslöytöni ja mistä niitä löytöjä olen tehnyt, siinä helmikuun haaste. Meillä sisustusbloggaajilla on tapana haastaa toinen toisemme kirjoittamaan kuukausittain vaihtuvasta teemasta. Ja koska tämä teema jos mikä on erityisen lähellä sydäntäni en vain voinut olla osallistumatta siihen.

Haasteen alustus kuului näin:Mitkä ovat parhaat ja rakkaimmat kierrätyslöytösi? Esittele 3-5 kotisi kirppishelmeä ja listaa mielestäsi paikkakuntasi parhaat 2nd hand -paikat!

Tällä kertaa haasteen heitti meille  No home without you – blogin Kaisa. Haasteen päätteeksi hän tekee  melkein koko Suomea kattavan vinkkipostauksen aiheen tiimoilta, sillä toivottavasti sisustusbloggaajat ympäri Suomen tarttuvat tähän haasteeseen. Mikäli 2nd hand taivaat ympäri Suomen kiinnostavat juuri sinua kannattaa siis vierailla No home without you- blogissa ainakin tämän kuun loppu puolella ja miksei ihan muutenkin.

Parhaat kierrätyslöytöni

Omassa postauksessani keskityn tämän hetkisen sisustuksen kierrätyshelmiin, pieniin ja vähän isompiin aarteisiin. Haaviini tarttuu usein juuri pieniä yllättäviäkin löytöjä, jotka nivovat jo olemassa olevan sisustuksen osat yhteen ja luovat kodikasta kerroksellista fiilistä.

Vanha kaappi

Tämä on ikuista rakkautta, ja se määrittelee paljolti koko sisustustamme. Aikanaan huutokaupasta löytynyt 1700-1800 lukujen taitteesta oleva kaappi on kierrätyslöytöjeni kärkipäässä now and forever. Kaapin huutohinta oli 100 eur:a. Eikä hevoselta haisevasta kaapista tarvinnut paljon kilpailla. Onneksi pellavaöljy poisti hajun eikä kenenkään tarvitse kärsiä tallin tuoksusta vaikka melkoisen kodikasta olisi sekin.

parhaat kierrätyslöytöni
Vanha kaappi huutokaupasta – ruskea lasipullo Femmatori Tuusula – puinen lintu Tuusulan Etappi ry:n kirpputori

Keraaminen ”kulho”

Kierrätyskeskuksen keittiö osastolta löytyi alle eurolla tämä musta keraaminen kulho. Oletettavasti sitä kuuluisi siis käyttää keittiössä mutta mutta tapani mukaan annan esineille usein uusia käyttötarkoituksia. Niinpä siis tämäkin toimi meillä ensin pöytäkynttilän alustana ja sitten kukkalautasena. Kaikessa yksinkertaisuudessaan se on kaunis oli sen käyttötarkoitus mikä tahansa.

Eteisen puinen lintu

Kauniin yksinkertaiset puuesineet ovat heikkouteni. Tämä Puutyö Bolodinin tipunen tarttui mukaani Koivukylän Kierrätyskeskuksesta alle kahden euron hintaan.

Tee kierrätyslöytöjä Keski-Uudellamaalla ja lähiseudulla

Muista kierrätyslöydöistäni voit lukea aihetta käsittelevistä postauksistani, jotka löytyvät kätevästi täältä.

Vinkkaathan sinäkin kommentteihin parhaat kierrätyslöytötaivaat!

5 kommenttia “Parhaat kierrätyslöytöni ja paikat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *