Haltialan maatilalla Bää bää karitsa

Neljä vapaapäivää, perheen yhteistä aikaa, hengaillaan & nautitaan. Siitä kaikesta on meidän Pääsiäinen tehty.

Tänään oli niin ihana aurinkoinen aamu, että päätimme pakata porukan autoon ja suunnata aamukahville Haltialan tilan Wanhan Pehtoorin terassille. Ihanien, vielä lämpöisten munkkien, kahvien ja mehujen jälkeen vielä pieni kierros lampolassa ihastelemassa pikkuruisia karitsoja.

Haltiala+007.JPG

Haltiala+014.JPG
Haltiala+012.JPG

Haltiala+008.JPG

Haltiala+030.JPG

PicMonkey+Collage.jpg

Haltialan tilalla Helsingissä on muuten avoimet ovet Pääsiäisen jokaisena päivänä klo.11-18. Karitsojen lisäksi voi vaikkapa lähteä hevosajelulle tai nauttia Pääsiäisen buffetista Wanhassa Pehtoorissa. Tarkemmat tiedot löytyvät täältä ja täältä.

Haltiala+032.JPG

Haltiala+006.JPG

Haltiala+040.JPG

Ihana pieni ja sympaattinen maatila joka on juuri sopiva retkikohde lapsiperheille. Navetan ja lampolan lisäksi alueelta löytyy pieni leikkipuisto ja kahvila/ravintola. Vaikka eläimiä ei ole paljon pienille ihmisille riittää katsottavaa. Jo pelkästään  lehmän AMMUUn kuuleminen on elämys, lannanhajun ohella tietenkin.

Mikäli nyt Pääsiäisen aikana aiotte Haltialaan muistakaa pukeutua lämpimästi. Tänään aikakin oli kovin tuulista vaikka aurinko paistoikin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *