NO TRICKS JUST TREATS Ellos alekampanja

Postaus sisältää mainoslinkkejä*

No tricks just treats on Elloksen* Halloween teemainen alekampanja, joka on voimassa 7.11.2019 saakka. Tarjousnumerolla 405724 saat -25% Ellos-valikoiman tuotteista, myös huonekaluista.

No tricks just treats ellos alekoodi
Belwood* divaani on kutsuvan muhkea katseenvangitsija

Jokin tässä muhkeassa Belwood sohvassa puhuttelee minua. Ja jos tilaa olisi paljon olisi tämä ehdottomasti hankintalistalla Samettinen katseenvangitsija löytyy harmaan lisäksi myös kullankeltaisena ja vaaleansinisenä. Divaanin pariksi saa halutessaan kolmen istuttavan sohvan.

No tricks just treats ellos alekoodi

No tricks just treats mausteisia sisustusuutuuksia

Suosittelen ehdottomasti kurkkaamaan kaikki Elloksen herkullisen mausteiset sisustusuutuudet. Niissä hehkuu kaikki syksyn lämpimät sävyt, joilla saat lämmintä tunnelmaa jo talveen valmistuvaan kotiin.

Uutuudet löydät kätevästi osoitteesta

www.ellos.fi*

Tarjousehdot (405724): Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee Elloksen oman valikoiman normaalihintaisia tuotteita. Alennus on voimassa 7.11.2019 asti. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin ja tilaajaetuihin, ale- ja kampanjahintaisiin tuotteisiin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, keittiö- & ruoanlaittotuotteisiin eikä VINTAGE- ja EXCLUSIVE-tuotteisiin.

Kuvat: www.ellos.fi

Lue myös: Jouluntaikaa Ikeasta
 

Satu / Rauharentola - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *