Vähän Joulua – vinkki pelkistettyyn koristeluun + arvonta

Kaupallinen yhteistyö: Laa laa Living /Oy KidSpot Ab

Vähän Joulua – vinkki pelkistettyyn koristeluun. Blogi on elellyt hiljaiseloa jonkin aikaa ja siitä syystä onkin erityisen ihana saada viestejä ja toiveita sieltä ruutujen toiselta puolelta. Vinkkejä pelkistettyyn joulukoristeluun on pyydetty ja tässä niitä tulee yhteistyössä Laa Laa Livingin kanssa.

Muutama tarkoin harkittu yksityiskohta mielummin kuin kymmenien koristeiden suloinen sekamelska. Siinä mun reseptitini pelkistettyyn joulukoristeluun. Vaikka joulu onkin tunnetusti värien juhlaa pitäydyn itse mielelläni tutussa värimaamailmassa, jolloin koristelustakaan ei tule liian ”hyökkäävä”, sulautuu kokonaisuuteen kauniisti. Osittain tai kokonaan kierrätysmateriaalista valmistetut koristeet tuovat mukavasti persoonallisuutta kokonaisuuteen.

Vähän joulua - vinkki pelkistettyyn koristeluun

Musta kuusen mallinen seinäristikko on ekologinen ja kestävä valinta joulunajan sisustukseen. Kuusen mallisesta seinäkoristeesta voit helposti tehdä joulukalenterin ripustamalla siihen klipseillä vaikkapa pieniä lahjoja paperipusseissa. Mikäli joulukalenterin askartelu ei ole se juttu, voi kuusiristikon koristella DIY joulukoristein, joihin löydät muutaman vinkin postauksen lopusta.

Tämä kuusen mallinen seinälle ripustettava sisustusesine sopii perinteisen neulasia varistavan kuusen tilalle moderniksi joulukuuseksi. Muovikuuset saavat viimein väistyä monikäyttöisen joulukuusen tieltä, jota voit käyttää joulunajan ulkopuolella tavaroiden säilytykseen. Näin sinulla on joulukoriste, jolle on käyttöä koko vuodeksi. Laa Laa Livingin kestävä kuusen mallinen ristikko sopii pieniin koteihin, joihin ei kuusi välttämättä edes mahtuisi. Kuusi, jota on saatavana mustana ja valkoisena on myös kaunis koriste lastenhuoneeseen lapsen omaksi joulukuuseksi. Ripusta siihen tuikkuvalot ja se toimii hyvin myös yövalona. Asettele seinälle roikkumaan tai tason päälle seinää vasten nojaamaan.

Vähän joulua - vinkki pelkistettyyn koristeluun

Vähän Joulua – vinkki pelkistettyyn koristeluun

Kierrätyskeskuksen askartelutarvikkeiden osastolta löytyneistä nahkapaloista syntyi yhdessä pienten puupyykkipoikien kanssa hauskoja joulukuusia. Ja näin homma toimii: Piirrä tussilla nahan nurjalle puolelle viivottimen avulla kolmio ja jaa piirtämäsi kolmio kolmeen osaan. Leikkaa osat erikseen ja liimaa ne kuumaliimalla pyykkipojan päälle.

Niin ikään pienen puupyykkipojan päälle liimatut maalatut poro vanerikuviot toimivat sievinä koristeina ristikkokuusessa. Vanerikuvioita voi ostaa askartelutarvikkeita myyvistä liikkeistä.

Vähän joulua - vinkki pelkistettyyn koristeluun
Vähän joulua - vinkki pelkistettyyn koristeluun
Laa Laa Living valikoimasta löytyy myös kiinitysklipsejä, joilla kiinnität koristeet kätevästi.

Yksinkertainen puuhelmikranssi syntyy puuhelmistä ja rautalangasta. Pujota helmet rautalankaan, ja muotoile ympyräksi. Sulje ympyrä pyörittämällä rautalanganpäitä yhteen ja tee sitten siitä ripustuskoukku. Liimaa kranssiin kuumaliimalla vaikkapa muutama pieni havunoksan pää ja pala callunan kukintoa.

Arvonta

Kerro miten sinä tämän kuusiristikon koristelisit ja olet mukana sellaisen arvonnassa. Arvonta alkaa nyt ja päättyy to 21.11.19 klo 23:59. Olen voittajaan yhteydessä sähköpostitse heti arvottuani voittajan. Jos arpaonni ei osu kohdalle, voit tilata oman kuusiristikkosi osoitteesta

www.laalaaliving.fi.

* Suomalainen sisustusmerkki Laa Laa Living syntyi vuonna 2017 ihanasta ideasta, suurista unelmista, ripauksesta rohkeutta sekä hyppysellisestä hulluutta. Vuonna 2019 se siirtyi tuotemerkin luoneiden Annikan ja Vesan sitä nyt pyörittävän Annan hoiviin.

Vastuullisuus tuotannossa on Laa Laa Living:lle erityisen tärkeää, minkä vuoksi he pyrkivät pitämään tuotannon aina mahdollisimman lähellä. Seinäristikoiden tuotannossa tärkeää on erityisesti kestävät materiaali, laadukas tuotanto, kierrätettävyys, työntekijöiden hyvinvointi sekä jätteiden minimoiminen. Vuonna 2020 Laa Laa Living pyrkiikin panostamaan eristyisesti ristikoiden kierrättämiseen sekä uudelleenkäyttöön.

Lue myös: DIY joulukorttiteline ja DIY joulupallot

86 kommenttia “Vähän Joulua – vinkki pelkistettyyn koristeluun + arvonta

 1. Lasten itsetekemiä koristeita ja jouluvalot kävisi juuri mainiosti. Myös kuvia / kortteja voisi laittaa.

 2. Laittaisin kuuseen ledvalosarjan kiertämään. Ehkä lisäksi pojan tekemiä joukukoristeita.
  Kotoa löytyy jo yksi LaaLaan ristikko siinä on vaihtuva taidenäyttely.

 3. Tekisin joulukalenterin ripustamalla siihen pieniä numeroituja pussukoita joitten sisälle voisi laittaa makeisia tai joitain muita pikkuyllätyksiä.

 4. Olen tehnyt askarteluliikkeen valkoisista massapalloista ripustettavia tonttukoristeita: Punaisesta ja/tai harmaasta huovasta tonttulakki pallon päähän, piirtäen erilaisia ilmeikkäitä kasvoja niihin ja parrat tontuille olen saanut tuttavan koiralta karvanlähtöaikaan 🙂
  Lisäksi pienin mahdollinen led-valosarja ihan pienillä peruslampuilla.

 5. Vaihtaisin kuusen tämänhetkisen ”ilmoitustaulu” paikalle ja kiinnittäisin ehkä saapuvat joulukortit siihen.

  1. Tuo sopisi koko vuotiseen sisustukseen johon voisi laittaa rakkaimpien kuvia. Kotona on sisustuksessa hyvin vahvasti luonto ja metsä, joten tuo olisi piste i:n päälle!

 6. jouluvaloilla vois koristella , samoin joulukortit laittaa siihen, kun nyt on toinen seinävaate eteisessä, eikä siihen pysti kortteja laittamaan.

 7. Minulla on pieniä musta-valkoisia lasisia joulukoristeita,
  Sopisivat täydellisesti tähän trendikkääseen kuuseen!

 8. Tämä olisi täydellinen sisustuselementti tyttäreni yksiöön, saisi tuohon yhteen kuuseen kaikki koristeensa, ei veisi tilaa muutenkin vähäisistä neliöistä. Tämä on täydellinen, mielestäni sopii kyllä ympärivuotiseen käyttöön, teeman mukaan koristelu

 9. Hei!

  Pienet Jouluvalot ja ripustaisin pari joulukorttia
  Pidän havuista joten joku havukoriste vielä siihen

 10. mukana! tekisin siihen joulukalenterin, joka ois mulle mutta miehen tehtävä toteuttaa 😀 esim ”tuo huomenna töistä tullessa kukkia vaimolles”, ”silittele vaimoa hellästi vartin verran” ym 😀

 11. Mustavalkoisilla joulukalenteripusseilla. Asettelisin kalenterit mustaan naruun ja ritelikköön koristeköynnöksen tapaan.

 12. Virittäisin pyykkipoika-ledvalot johon ripustelisin joulukortit esille
  Pari paperitähteä lisäksi roikkumaan.

 13. Ensimmäisenä tuli mieleeni led-valot. Voisin myös leipoa lapseni kanssa pieniä pipareita ja koristella kuuden niillä <3

 14. Koristeisiin tämän pienillä ledivaloilla ja eukalyptus-oksilla. Olisipa todella less is more-tyyppinen jouluntuoja.

 15. Koristeisiin tämän pienillä ledivaloilla ja eukalyptus-oksilla. Olisipa todella less is more-tyyppinen jouluntuoja.

 16. ? Pienillä puisilla joulu-ukkeleillani, olkikoristeilla ja punaisilla villalankatontuilla. Pyykkipoikaidea on mainio! ?

 17. Antaisin tämän tyttärelleni lahjaksi, hän ripustaisi tähän BTS fanikuvat pienillä pyykkipojilla,j ehkä siihen tulisi lisäksi jouluvalot ja jotain muuta jouluista. Olisi onnellinen tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *