Voita messulippu Kätevä & Tekevä- ja Hetki 2019 -messuille Lahden Messukeskukseen

Yhteistyössä KOKO-Lahti Oy -Lahden Messut

Voita messulippu Kätevä & Tekevä- ja Hetki 2019 -messuille Lahden Messukeskukseen.

Ota suunnaksi Lahden Messukeskus pyhäinpäiväviikonloppuna  2.-3. marraskuuta. Luvassa on mielenkiintoinen kahden messutapahtuman kokonaisuus
Kätevä & Tekevä -kädentaitomessut sekä uutuustapahtuma Hetki 2019.

voita messulippu

Kätevä & Tekevä -messujen pääosassa ovat upeat käsintehdyt tuotteet sekä tarvikkeet omiin käsityöharrasteisiin. Messujen yhteydessä järjestetään myös Kivi- ja korumessut sekä Nukkekoti- ja Nukkemessut. Syksyn uutuustapahtuma Hetki 2019 on hemmottelua ja hyvää oloa, kauneutta ja muotia sekä herkkuja arkeen ja juhlaan. Ohjelmasta löytyy mielenkiintoisia kokonaisuuksia aina kestosuodatinpussin ompelemisesta kehon ja mielen rentoutusharjoitteisiin.

voita messulippu

Voita messulippu ja lähde messuilemaan Lahteen

Sain arvottavakseni kolme (3) messulippua lukijoideni kesken. Arvontaan osallistut jättämällä kommenttisi, jossa kerrot mikä aihepiiri sinua erityisesti kiinnostaa tässä messukokonaisuudessa kommenttikenttään. Arvonta alkaa nyt ja päättyy jo hyvissä ajoin ennen messuja 20.10.2019 klo.23.59.  Arvonnan päätyttyä arvon kolme onnellista voittajaa ja olen heihin yhteydessä sähköpostitse. Liput toimitetaan voittajille sähköisenä Lahden Messujen toimesta ennen messuja.

Onnea arvontaan ja tunnelmallista syysiltaa.

 

19 kommenttia “Voita messulippu Kätevä & Tekevä- ja Hetki 2019 -messuille Lahden Messukeskukseen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *