Julisteet ja taulut netistä Poster Store

Kaupallinen yhteistyö Poster Store (sis.alekoodin)

Julisteet ja taulut netistä – Poster Store, kauppa täynnä kauniita julisteita.  Olen sanonut sen aiemminkin ja sanon sen taas, sisustustauluilla saa helposti luotua erilaisia fiiliksiä tilaan kuin tilaan ja mikä parasta niiden hinta on useimmiten suht edullinen, joten niitä voi sitten hankkia/vaihdella aina fiiliksen mukaan. Yksi taulu muuttaa tilaa jo huomattavasti ja taulukollaasilla muutos on huima.  Ripusta julisteet perinteisesti kehyksissä seinälle tai käytä julisteripustimia. Tyyli on vapaa.

Poster Store on  vuonna 2014 ruotsalaisten veljesten Oskar ja Tobias Renlundin perustama yritys, jonka kantava ajatus on, että taiteen pitäisi olla kaikkien saatavilla – eikä kauniiden asioiden tarvitse olla kalliita. Oskarin intohimo suunnitteluun ja Tobiaksen palo yrityksen rakentamiseen on johtanut menestykselliseen laajentumiseen jo yli kymmeneen Euroopan maahan.

”Poster Storen liiketoiminnan liikkeellepaneva voima oli halu luoda paikka täynnä inspiraatiota. Kotisi pitäisi olla keidas, joka antaa sinulle inspiraatiota ja energiaa – haluamme olla auttamassa ihmisiä luomaan juuri näin.”
– Oskar Renlund, Perustaja

julisteet ja taulut netistä
Kuva: Poster Store

Tämän lisäksi myös ympäristö on tärkeä Poster Storelle. Julisteet on painettu paperille, jolla on vastuullisen metsäalan FSC ympäristömerkki. Sekä julisteiden painotehdas Lessebo bruk Tukholmassa että kaikkien julisteiden valmistus kantaa Pohjoismaista Joutsenmerkkiä, joka on yksi tiukimmista ympäristömerkeistä koko Euroopassa.

Meille valikoitui tällä kertaa sellaisia kuvia, jotka puhuttelivat meitä jollain erityisellä tavalla. Minimiehen huoneeseen eläinten kuningas, leijona ja jalkapalloa muistuttava maapallo. Neiti F:n huoneeseen Pariisi-aiheinen kollaasi koruttomilla valkoisilla puukehyksillä, sekä olohuoneeseen väriä tuomaan Grass juliste eläväpintaisilla tammikehyksillä. Tälle kuvalle valitsin lisäksi Passepartoutin. Passepartout suojaa ja korostaa julistetta antaen sille kauniin valkoisen kehyksen.

Osta julisteet ja taulut netistä, alekoodi -30% sinulle

Poster Store tarjoaa blogini lukijoille 30 % alekoodin, jonka voi hyödyntää julisteostoksilla.

Alennuskoodilla rauharentola30 saat 30 % alennuksen Poster Storen julisteista, ei koske Selection-osion julisteita eikä kehyksiä. Alennuskoodi on voimassa 05.06.2019 saakka. Vaikka et alekoodia käyttäisikään suosittelen lämpimästi ainakin tutustumaan valikoimaan.

julisteet ja taulut netistä
Kuva: Poster Store

Poster Store tietoutta pähkinänkuoressa:

  • Julisteet on painettu taidegalleria-laatuiselle raskaalle paperille.
  • Julisteilla on arkistointiominaisuudet eli ne eivät muutu keltaisiksi ajan kuluessa.
  • Laaja valikoima moderneja, luontoaiheisia, vintage-tyylisiä, kaupunki-aiheisia, mustavalkoisia ja värikuvajulisteita.
  • Julisteita löytyy useassa eri koossa: pienin 13 x 18 cm ja suurin 70 x 100
  • Nopea toimitus 2-4 päivää
  • Ilmainen toimitus yli 39 euron tilauksiin.
  • Laaja valikoima moderneja, luontoaiheisia, vintage-tyylisiä, kaupunki-aiheisia, mustavalkoisia ja värikuvajulisteita.
  • Kehyksiä on saatavilla niin puisina kuin alumiinisina
  • Kaikki kehykset on varustettu pleksilasilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *