Jotex goes white

Postaus sisältää mainoslinkkejä *

Jotex goes white ja antaa 50% alennusta valikoiduista valkoisista tuotteista* tämän viikon loppuun saakka. Poimin teille heti tuoreeltaan muutamia kiinnostavampia valkoisia tuotteita alennusvalikoimasta.

jotex goes white

Mukavan pehmeälinjaisissa BUA-tuoleissa* on pyöristetyt reunat. Polypropeenista valmistetut tuolit soveltuu sekä sisäkäyttöön että puutarhaan tai parvekkeelle.

Pehmeän luonnonvalkoinen MARANA -matto* on käsinkudottu puuvillamatto, jossa on hapsut ja graafinen  musta kuviointi.

jotex goes white

HILDA-sivuverhot* ekologista, eläväpintaista puuvillaa. Tämä tuote on 100% ekologista puuvillaa, GOTS-sertifioitu,CU 806118. Kaikki aina puuvillan viljelystä poimintaan ja itse tuotteen valmistukseen on tarkoin valvottua. Tuote on vastuullisesti tuotettu koko toimitusketjun läpi, ja työolot viljelyksillä ja tehtaissa ovat hyvät.

jotex goes white

OCTOPUS koristehahmo* toimii yksinkertaisen sisustuksen katseenvangitsijana. Mustekala on kipsiä muistuttavaa polyresiiniä. Se on kokonaan valkoinen ja se on viimeistelty tyylikkäällä struktuuripinnalla.

Valkoisten tuotteiteiden lisäksi valikomasta kannattaa ehdottomasti kurkata HEDDA pellavakangas*, jonka valikoidut värit myydään nyt 4,95 metrihintaan. Itse ajattelin ainakin klikkailla ostoskoriin muutaman metrin harmaata pellavakangasta.

jotex goes white

Mitkä ovat sinun valkoiset suosikkisi?

 

Kurkkaa koko laaja JOTEX valkoima osoitteesta

www.jotex.fi*

Postauksen kuvat: Jotex

Satu / Rauharentola - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *