Vintage Lundia

Vintage Lundia – kasarin helmi vai onko? Alkuviikosta kannoin kotiini hiukan nuhjaantuneen Lundia lipaston, jonka löysin Koivukylän Kierrätyskeskuksesta 10 euron hintaan tai oikeastaan 9 euron hintaan, kun äidin eläkeläisalella hinnasta lähti pois -10%.

Arvoin pitkään maalaamisen ja pelkän hiomisen välillä ja päädyinkin vain hiomaan  vanhan kellastuneen lakan, suurimmat tahrat ja naarmut pois. Lakka irtosi suuhteellisen helposti sähköhiomakoneella ja aikaa lipaston hiomiseen kului vajaa tunti.

Kuvailin lipaston olohuoneessa mutta se siirtynee teinin huoneeseen, jossa tällä hetkellä lipaston virkaa toimittaa kaksi päällekkäin pinottua valkoista Malm yöpöytää.

vintage lundia

vintage lundia

Saattaa olla, että jossain kohden innostun maalaamaan tämän mutta tällä hetkellä nautimme sen kauneudesta sen luonnollisessa muodossaan, käsittelemättömänä.

 

Vinkki kierrätyssisustajille: Järvenpään Kierrätysmyllyssä vietetään uuden myymälän avajaisia lauantaina 25.5.2019 klo. 10.00-14.00. Ohjemassa kaikkea mukavaa ja kierrätystavaroita tietenkin. Kierrätysmyllyn löydät osoitteesta:

Wärtsilänkatu 4, Järvenpää

 

Mukavaa sateista lauantaipäivää <3.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *