Me yhdessä Eurooppa ja maailma – tapahtuma

Tule mukaan Me yhdessä Eurooppa ja maailma -tapahtumaan. Huomio Keski-Uusimaa! Keudan lastenohjaajaopiskelijat järjestävät Eurooppa-päivän kunniaksi koko perheen tapahtuman Me-talolla Keravalla torstaina 9.5. 2019 klo. 17.30-19.00.

Me-talo Kerava on tarkoitettu kaikenikäisille. Se tarjoaa ainutlaatuisen paikan osallistua, innostua, harrastaa, työllistyä sekä olla iloksi ja hyödyksi. Me-talon toiminta järjestetään yhdessä ideoiden ja toteuttaen. Me-talo alueen eri tahot – julkiset palvelut, järjestöt ja yritykset – kehittämään toimintaa, joka nousee asukkaiden toiveista ja tarpeista. Toiminta perustuu avoimuuteen, maksuttomuuteen ja vapaaehtoisuuteen.

Me-talon tavoitteena on lisätä perheiden hyvinvointia ja tarjota perheille osallisuuteen, vertaisuuteen ja vapaaehtoistoimintaan perustuvaa tukea. Se tuottaa avointa harrastustoimintaa, vähentää yksinäisyyttä, tuo saman katon alle erilaisia perheiden tukimuotoja, tiivistää kaupungin, järjestöjen ja seurakuntien yhteistyötä sekä lisää vapaaehtoistoimintaa. (Lähde: Me-talo Kerava)

Me yhdessä Eurooppa ja maailma

Illan aikana voit temppuilla temppuradalla, askarrella lippuja, ratkoa suurta Eurooppa palapeliä tai nauttia vaan yhdessä koko perheen voimin kupin jos toisenkin kahvia ja nostaa mehumaljan Eurooppa-päivän kunniaksi.

 

Tule viettämään mukavaa iltaa kanssamme <3.

 

Esitteen kuvituksesta vastaa Kuvataitelija Tuula Toukkari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *