PilkePartners behind the scenes

PilkePartners behind the scenes – kurkistus kulisseihin. Usko siirtää vuoria mutta usko onkin kova jätkä. Mutta niin on PilkePartnerskin. Tämäkin asuntomessuprojekti kätkee taakseen paljon myös näkymätöntä mutta ei silti merkityksetöntä työtä. Nyt pääsettekin kurkistamaan behind the scenes, sillä kulisseissa kuhisee tällä hetkellä, kun messut lähenevät lähenemistään. Työtä riittää vielä paljon mutta paljon on jo saatu aikaiseksi, yhteistyössä on voimaa. Ja sen tietää Pilkkeen partnerit.

Ahkerat Kouvolan naiset häärivät tiistaina tuotteiden parissa kameroineen ja mä olin hengessä mukana virtuaalisesti, sillä matka Kouvolaan koulupäivänä olisi ollut silkka mahdottomuus. Sain kuitenkin jaettavakseni muutamia kuvia rennon ryhdikkäästä kuvauspäivästä ja ihan mahtavista tuotteista ja teoksista, joita messukohteessa tullaan näkemään. Kuvissa näkyy myös yksi suunnittelemistani ja toteuttamistani tuotteista. Osaatko arvata mikä?

PilkePartners behind the scenes

PilkePartners behind the scenes

PilkePartners behind the scenes

PilkePartners behind the scenes

PilkePartners koostuu minun lisäkseni neljästä erityisen lahjakkaasta ja persoonallisesta naisesta. PilkePartners = Jenniemilia Design, Suunnittelutoimisto Pilke Oy, Ruusupuu Kouvola, Sarianne Solio ja tietenkin siis Rauharentola.

Kurkkaa ihmeessä myös mun fiiliksiä  koko touhusta Paja-aukion rivitalojen blogista. Ja laita seurantaan Paja-aukion rivitalojen Facebook tai Instagram. Tai miksei molemmat, niin tiedät aina tuoreimmat uutiset kohteesta.

 

Mukavaa aurinkoista päivää, nautitaan!

 

Postauksen kuvat: Tiina Henttonen & JenniemiliaDesign

2 kommenttia “PilkePartners behind the scenes

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *