Jalkapallomatto roskalavalta

Jalkapallomatto, se oli minimiehen unelmien täyttymys ja sellainen löytyi paikallisesta Facebookin Roskalalava-ryhmästä. Pesun kautta lattialle ja lastenhuoneen ilme muuttui täysin. Raikas vihreä nurmikenttää muistuttava matto on melkoisen hallitseva ja siksi auringonkeltainen kirjoituspöytä saakin tässä pääsiäispyhien aikana ylleen rauhallisemman värisävyn.

jalkapallomatto

jalkapallomatto

Sen lisäksi mietitään maalataanko myös nyt turkoosin värinen vanha liinavaatekaappi ja jos maalataan niin minkä väriseksi? Ihan villi Nordic Chic Turkish Delight -sävy on kyllä hurjan kaunis mutta vaihtelu saattaisi virkistää. Vaihtelun kannalla on myös kaapin omistaja.

jalkapallomatto

Mitäpä sinun pääsiäiseen kuuluu? Oletko nauttinut auringosta pihatöitä tehden tai ehkäpä aloittanut sisustusprojektin sisätiloissa?

 

Oletteko muuten testanneet Tokmannilla myytäviä Geliksi kalkkimaaleja? Naava sävy ihastutti pehmeydellään mutta maalin toimivuudesta tai kestävyydestä haluaisin mielelläni kuulla mielipiteitä.

 

Seuraatko blogiani jo Instagramissa? Jos et, klikkaile itsesi mukaan aktiivisten seuraajieni joukkoon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *