Ihan villi Turkish Delight

Värileikki

Yhteistyössä: Ilves-maalit

Viikonloppuna ryhdyimme värileikkiin ja maalasimme minimiehen lelukaappina toimivan vanhan liinavaatekaapin ihanan villikisi turkoosiksi Nordic Chic kalkkimaalin sävyllä Turkish Delight.  Samalla astuin ulos mukavuusalueeltani tuttujen ja turvallisten harmaan, mustan ja valkoisten sävyjen maaperältä. Välillä kannattaa rohkeasti rikkoa rajoja ja antaa väreille mahdollisuuksia, saatat yllättyä. Turkish Delight toi raikkaan tuulahduksen meidän lastenhuoneeseen.

Turkoosi toimii tehostevärinä

Väri-inspiraatiota ammensin tällä kertaa aiemmin Tuusulan Etappi ry:n kirpputorilta löytämästäni vanhasta karttapallosta. Muutoin kovin musta-valkoinen huone kaipasi ehdottomasti jotain piristävää tehostetta ja vaikka minimiehen toivoma sateenkaaren värinen kaappi ei ihan toteutunutkaan olimme lopulta kaikki tyytyväisiä tähän meille kovinkin rohkeaan sävyvalintaan. Turkoosi toimii tehostevärinä ja piristää pientä huonetta juuri sopivasti. Jos et muista miltä kaappi näytti aiemmin niin pääste kurkkamaan kuvaa täältä.

Ihan yksiväristä ei tästäkään kaapista kuitenkaan tullut, maalalsin kaapin jalat Nordic Chicin syvän tummanharmaalla sävyllä Slate. Harmaansävyt vaan hurmaavat minut aina uudelleen. Ja siksi myös vetimet kaapinoviin taitavat pian olla myös samansävyiset.

Toimiiko turkoosi?

8 kommenttia “Ihan villi Turkish Delight

  1. Lapsesi toivoo sateenkaaren värejä ja sinä sisustat hänelle mustavalkoisen huoneen? No, ainakin lapsesi tietää kenen onnellisuus teillä on kaikkein tärkeintä.

    1. Hän toivoi tästä kaapista sateenkaarenväristä ?, kysymys ei ollut koko huoneen sävymaailmasta. Tapetti esim. on hänen oma valintansa. Kyllä meille kaikkien onnellisuus on tärkeää ❤.

  2. Wau, mikä väri tuossa kaapissa! Ihana superihana ja sopii tuohon karttapalloon. Meillä oli lapsuudenkodissani tuollainen ja arvaa miten kateellinen olen veljelleni, joka pallon nyt omistaa 😉

    1. Yllättävää kyllä ihastuin itsekin kovasti. Meillä on haaveiltu pitkään karttapallosta, joten tämä oli oikea löytö.

  3. Miksei kaapista tulisi mieleen sateenkaarikin, vaikkei tietysti olekaan kuin sen yksi väri kyseessä. Iloinen pilkahdus jokatapauksessa huoneessa.. Kaunista. 🙂

  4. Hei, onpa ihana sävy. Miten kalkkimaaali on kestänyt käytössä? Pysyykö puhtaana vai imeekö lian, entä kestääkö puhdistusta? Olen miettinyt näillä maaleilla maalaamista lastenhuoneessa, mutta epäilyttää ovatko oikeasti kulutustaan kestäviä. Olisi kiva kuulla kokemuksia näin kun maalaamisesta on jo tovi.

    1. Kiitos <3. Tämä on kyllä hurjan raikas sävy. Kaapin käsittelin vahalla ja maalipinta on kestänyt lastenhuoneessa äärimmäisen hyvin. Vahapinta kestää normaalin viikkosiivouksen mutta jos haluaa vielä kestävämmän pinnan suosittelen käyttämään lakkaa maalin päällä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *