DIY pieni automatto

Automatto syntyy helposti

Pieni automatto syntyy helposti myös itse tehden, yksinkertainen tai hiukan monimutkaisempi omia taitoja hyödyntäen. Meillä ollaan jo kertaalleen luovuttu automatosta mutta nyt sille tuli yllättäen uudelleen akuuttitarve. Tiedettehän ne kaikki mulle heti tyyppiset ihmiset? Tällä kertaa mattohaave toteutettiin näin, nopeasti itse tehden.

Automattoa varten tarvitset:

  • pienen soikean tai pyöreän maton (itse käytin kaapinperkuilta löytynyttä varamatoksi ostettua kumipohjaista Ikean  NÄCKTEN mattoa)
  • kalkki- tai askartelumaaleja
  • pensselin
  • kynän ääriviivojen piirtämistä varten
  • (maalarinteippiä)

Pieni automatto on helposti liikuteltava ja sen voi asettaa vaikkapa pöydälle.

Luonnostele haluamasi mallinen rata kynällä ja maalaa se sitten mustalla maalilla. Käytä maaalarinteippiä jos haluat tehdä tarkkarajaisen radan. Itse maalailin rohkeasti ilman teippejä. Maalaa edestakaisliikkeellä, jolloin maali tarttuu matonnukkaan kunnolla eikä vain sen pintaan, jolloin loppu tulos saattaa olla kirjava.  Anna maalin kuivua ja maalaa valkoisella maalilla keskiviivat. Maalaa halutessasi vielä vaikkapa rakennuksia, parkkipaikkoja tms.

Sitten vain autot lähtöviivalle ja radalle.

Mukavaa viikonloppua!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *