DIY soma lahjakassi

Taas on aika lastenjuhlien

Etsiessäni inspiraatiota itsetehtyyn yksinkertaiseen lahjakassiin ja törmäsin tähän hurmaavaan ideaan, ja alkuperäistä kassia hiukan mukaillen rakkaudesta paketoimiseen syntyi tämä DIY soma lahjakassi. Kassiin sujahtaa helposti pienet lahjat kuten korut, pinnit ja ponnarit tai lahjakortit.

Ja näin syntyy kassi

 

Tarvitset:

  • 2 kertakäyttölautasta
  • tekomokka- tms. nauhaa
  • kuumaliimaa
  • askartelumaalia
  • mustan tussin
  • vanulappuja

 

Leikkaa toisesta lautasesta pois n. 1/3.  Maalaa lautaset haluamasi väriseksi tai jätä ne vaikkapa valkoisiksi. Piirrä leikattun lautasen pohjapuolelle silmät ja suu mustalla tussilla maalin kuivuttua. Leikkaa vanulapuista ympyrät poskiksi ja liimaa paikoilleen silmien alapuolelle. Voit halutessasi tuputtaa askartelumaalia myös hiukan poskiin. Liimaa lautaset kiinni toisiinsa niin, että ne muodostavat ”taskun”. Tee reiät olkahihnaa varten ja kiinnitä naru paikoilleen. Sujauta lahja kassiin ja kiinnitä olkahihnaan vaikkapa pieni pakettikortti.

Tämä askartelu onnistuu helposti myös lapsilta mutta kuumaliiman kanssa kannattaa aikuisen olla ehdottomasti apuna. Pienistä lautasista syntyy pieniä kasseja ja isommista sitten taas isompia. Kassista riittää saajalleen iloa varmasti vielä juhlien jälkeenkin.

Kivaa keskiviikko päivää ja mukavia askarteluhetkiä.

2 kommenttia “DIY soma lahjakassi

  1. Tämä idea menee toteutukseen! 🙂 tosi kiva ja simppeli! Tästä voi myös varioida vaikka mitä versioita lahjansaajasta riippuen! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *