Virtuaalikävelylle Tuusulan 2020 asuntomessualueelle

Virtuaalikävelylle

Lähde kanssani virtuaalikävelylle Tuusulan 2020 asuntomessualueelle. Jos mulla olisi rahaa tänne rakentuisi ehdottomasti meidän seuraava koti. Lapsuudenmaisemiin, siiheen maastoon, josta minä olen tähän maailmaan ponnistanut, siellä missä mun juuret on, Tuusulan entisen varuskunta-alueen Rykmentinpuistoon. Virtuaalikävelylle valmiiksi rakennetun messualueen kaduille, kortteleihin ja tonteille pääseet kanssani  älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen näytöllä. Asuntomessualue on mallinnettu rakennustapaohjeen ja design-ohjeistuksen pohjalta 3D-virtuaalikartaksi, joka löytyy täältä. Lähdetäänkö?

Vuoden 2020 Asuntomessujen pientalotonttien haku Tuusulaan käynnistyy lokakuun 2. päivä ja jatkuu tammikuun puoleen väliin saakka. Lottovoittoa tähän osoitteeseen odotellaan siis ennen sitä. Rivi- ja kerrostalotonttien osalta haku on jo käynnissä. Rakentamaan tonteille pääsee lokakuussa 2018.  Asuntomessualueelta on haettavana 33 pientalotonttia, viisi rivitalotonttia ja yksi kerrostalokortteli.

50 vuotta asuntomessuja

Tuusula on asuntomessujen järjestäjänä konkari, sillä nämä on sarjassaan kolmannet messut Tuusulassa. Suomen ensimmäiset asuntomessut järjestettiin vuonna 1970 Tuusulan Lahelanrinteessä. 30 vuotta myöhemmin  vuonna 2000 Tuusulan Nummenharjussa ja nyt 50 vuotta myöhemmin vuonna 2020 Tuusulan Rykmentinpuiston Puustellinmetsässä.

Miten messut ja messualueet ovat näiden vuosien aikana muuttuneet? Olisi mahtava saada näiden 2020 messujen oheistapahtumaksi Open House tyyppinen tapahtuma molemmilla aikaisemmilla messualueilla ikäänkuin läpileikkauksena messuhistorialle. Vai olenko ainoa, jota kiinnostaa myös asuntomessujen historia ja elämä asuntomessualueella messuvuoden jälkeen? Säilyttääkö alue messuleimansa ikuisesti vai muuttuuko alue  vuosien saatossa alueeksi alueiden joukossa?

 

Kuvat: Tuusulan kunta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *