Kolme koota = Paja-aukion rivitalot

Kolme koota = Paja-aukion rivitalot: Kotikolmio, Kotikaksikko ja Kotikompakti. Tätä PilkePartnersin yhteistyön tuloksen näkemistä livenä jännitin suuresti ennen Asuntomessujen mediapäivää. PilkePartnershan koostuu minun lisäkseni neljästä erityisen lahjakkaasta ja persoonallisesta naisesta. PilkePartners = Jenniemilia Design, Suunnittelutoimisto Pilke Oy, Ruusupuu Kouvola, Sarianne Solio ja tietenkin siis Rauharentola. Jokaisella meistä on oma erityisen vahva tyyli ja niiden yhteensovittaminen on varmasti ollut haasteellista.

Oman osuuteni suhteen odotukset olivat järjettömän korkealla, vaikka kysymyksessä olikin vain muutama tuotos Kotikompaktin sisustukseen. Näin jälkikäteen ajateltuna olin asettanut odotukset ehkä liiankin korkealle.

Kolme koota = Paja-aukion rivitalot: Kotikolmio, Kotikaksikko ja Kotikompakti

Vaikka uskonkin vakaasti filosofiaan vähemmän on juuri sopivasti jäikö panokseni kuitenkin liian laimeaksi ja tuotteet liian mitäänsanomattomiksi? Siinä ensimmäiset ajatukseni nähdessäni ne osana tätä kokonaisuutta.

Kolme koota = Paja-aukion rivitalot: Kotikolmio, Kotikaksikko ja Kotikompakti

Hetken asiaa mietittyäni ja puntaroituani tulin kuitenkin siihen tulokseen, että nämä tuotteet kuvastavat minua tekijänä parhaalla mahdollisella tavalla. Ne ovat yksinkertaisia, ajattomia ja kokoavat yhteen minun käsitykseni asunnon kuvitteellisesta asukkaasta; opiskelijasta, jolla on koira ja hänen tavastaan toteuttaa tee se itse sisustusta.

Kolme koota = Paja-aukion rivitalot: Kotikolmio, Kotikaksikko ja Kotikompakti

Tähän Moderniin Lupaus-seinäkoristeeseen löydät teko-ohjeen ylihuomenna 17.7.2019 ilmestyvästä Ihana-lehdestä. Toivottavasti sinäkin innostut askartelemaan. Ihana-lehden verkkosivuilta löytyy jo nyt mukava artikkeli joka kokoaa Asuntomessujen tarjoilemat tee se itse-ideat. Kannattaa siis ehdottomasti kurkata se, vaikka jo heti nyt.

Kolme koota: Kotikolmio, Kotikaksikko ja Kotikompakti

Kolme koota = Paja-aukion rivitalot: Kotikolmio, Kotikaksikko ja Kotikompakti
Mediapäivän hässäkässä tämä Kapsäkki lemmikinvuode jäi kokonaan kunnolla kuvaamatta eli siitä ei valitettavasti ole kuvaa sen varsinaisessa sijoituspaikassa Kotikompaktin terassilla. Mutta ehkä oletkin jo bongannut sen sieltä. (Kuva: PilkePartners)

Kolme koota = Paja-aukion rivitalot: Kotikolmio, Kotikaksikko ja Kotikompakti

Kolme koota = Paja-aukion rivitalot: Kotikolmio, Kotikaksikko ja Kotikompakti

Kolme koota = Paja-aukion rivitalot: Kotikolmio, Kotikaksikko ja Kotikompakti

Oletko jo vieraillut Asuntomessuilla? Jos olet mitä pidit Paja-aukion kohteista?

 

Lue myös: Kooste Kouvolan Asuntomessuista

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *