Lastenhuoneen ryijymatto

Pehmeyttä lastenhuoneen lattialle

Kaupallinen yhteistyö: Ellos (postaus sisältää mainoslinkkejä)

Ryijymatto lastenhuoneeseen? Väite: Ryijymatto ei toimi lastenhuoneessa, sillä se imee sisälleen pienet lelut ja on epäkäytöllinen. Minä uskallan olla toista mieltä. Lapset leikkivät paljon lattialla istuen ja maaten ja juuri siksi ryijymatto onkin ihanan pehmeä ja lämmin sisustuselementti lastenhuoneessa. Kun nukka on tarpeeksi matala se ei pääse syömään niitä pienempiäkään leluja kuten esimerkiksi legoja. Monen maton kokemuksella voin todeta, että tahratkin on helppo saada pois myös ryijymatoista, kunhan ne vaan poistaa tuoreeltaan.

Tästä syystä meidän lastenhuoneeseen valikoitui matalanukkainen valkoinen Elloksen valikoimasta löytyvä LIVERPOOL -ryijymatto. Nukan pituus tässä polypropeenimatossa on 2,4cm ja se on selkeästi tämän maton parhaimpia puolia.

Monen tilan matto

Meillä oleskellaan lattiatasolla paljon huoneest riippumatta ja niinpä tämä ihana matto sopisi oikeastaan mihin tahansa huoneeseen keittiötä lukuunottamatta meidän kodissa.  Ja totta puhuakseni löytyyhän meiltä toinenkin samanmoinen olohuoneesta hiukan isompana ja kauniin vaaleanharmaana. Valkoisen ja vaaleanharmaan lisäksi tätä mattoa on saatavana sinisenä, beigenä, vaaleanvihreänä, oranssina, punaisena ja tummanharmaana. Kokojakin on useampi pyöreistä halkaisijaltaan 135cm:stä matoista aina kokoon 200×290 saakka. Eli uskaltaisin rohkeasti väittää jokaiselle löytyvän sopivan.

Yksinkertainen, yksivärinen ja helppohoitoinen matto tuntuu ihanalta niin jalkojen kuin pikku peppujenkin alla, suosittelen sitä siis lämpimästi myös lastenhuoneeseen. Jos ryijymatot eivät kuitenkaan säväytä kurkkaa ihmeessä myös muut vaihtoehdot Elloksen laajasta mattovalikoimasta.

www.ellos.fi

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *