Seuraava blogituoli? Iconic essentials by Ellos

Postaus sisältää mainoslinkkejä

Iconic essentials

Blogimatto on ilmiönä monelle tuttu ja yhdeksi sellaiseksi voimme kai nimetä Elloksen valikoimasta edelleen löytyvän klassisen paimentolaistyylisen  TANGER ryijymaton. Mutta tekeekö Ellos sen taas, nyt vain tuolin muodossa? Blogituoliksi voidaan maton tapaan kutsua tuolia, joka tulee asettumaan monen sisustusbloggaajan kotiin. Tätä seuraavaa nojatuolia veikatataan vahvasti TANGER maton kruununperilliseksi ja enkä yhtään ihmettele miksi.  Yksinkertaisen kaunis ja linjakas  PALMA nojatuoli on mukavan oloinen, moderni nojatuoli, joka sopii varmasti klassisen tyylinsä vuoksi monenlaiseen sisustukseen. Jalat metallia, päällinen trendikästä samettikangasta ja täyte vaahtomuovia. Väreinä kaunis beige ja utuinen vaalea roosa.

TANGER maton tapaan tämä tuoli on kohtuuhintainen verrattuna moniin saman tyylisuunnan tuotteisiin. Hinta-laatusuhteesta löytyykin usein syy jonkin tuotteen nousemiseen nk. blogi-ilmiöksi. Sen lisäksi näitä ilmiöitä yhdistää usein juuri myös klassinen tyyli, joka sopii monenlaisiin koteihin ja sisustuksiin.

Olisiko muista Iconic essentials by Ellos tuotteista blogi-ilmiöksi?

 

Kuvat: www.ellos.fi

2 kommenttia “Seuraava blogituoli? Iconic essentials by Ellos

  1. Ihana tuoli ja tosi kauniit värit! Ehdottomasti ainesta blogi-ilmiöksi ?? Olen nyt yhtäkkiä hullaantunut beigen sävyyn, varsinkin sametissa, joten beige olisi valintani noista väreistä.

    1. Kauniin yksinkertainen ja kaunis, totta. Mä olen tykännyt aina beigestä, se oli vaan hetken unholassa. Sametti ei vielä säväytä mua. Mutta ehkä senkin aika tulee :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *