Vaihtelua sisustukseen kierrätyslöydöllä

Vaihtelua sisustukseen kierrätyslöydöllä – edullista ja ekologista.

Painittuani päivän kestävän kehityksen kurssitehtävien parissa päätin sivuta aihetta hiukan täällä bloginkin puolella. Ekologinen sisustaminen on nimittäin päivä päivältä suositumpaa. Jokainen meistä voi vaikuttaa  maapallon tulevaisuuteen  sisustamalla ekologisesti, jolloin luonto kuormittuu mahdollisimman vähän. Ihan järkeenkäypää eikö?

Osta käytettyä – tuunaa vanhaa

Käytettyjen tavaroiden markkinat on tänä päivänä lähes rajattomat. Etsivä löytää jos vaan osaa ja haluaa etsiä. Itse nautin suunnattomasti kirpputoreilla ja kierrätyskeskuksissa käymisestä, penkomisesta ja löytämisen ilosta. Ostettavan tuotteen ei aina tarvitse miellyttää silmää sellaisenaan, sillä aina voi uudistaa ja tuunata.

Vaihtelua sisustukseen kierrätyslöydöllä

Vaihtelua sisustukseen kierrätyslöydöllä

Tämä kuvissa näkyvä rottinkinen amppelikoukku tai -pidike löytyi Kierrätyskeskuksesta vähän yli euron hintaan jo jokin aika sitten. Nyt se pääsi vihdoin seinälle teinin huoneeseen. Vaalea puunsävy tuo pehmeyttä huoneen värimaailmaan ja se sopii loistavasti yhteen Lundian lipaston kanssa, joka sekin löysi tiensä teinin huoneeseen. Päällekkäin pinotut Malm lipastot lahjoitettin Roskalava-ryhmässä eteenpäin tämän Lundia kaunokaisen tieltä.

Ekologinen sisustaminen on paljon muutakin, kuin kierrätyssisustamista mutta henkilökohtaisesti suosin sitä ekologisen sisustamisen muotoa juuri sen edullisuuden vuoksi. Lisäksi nautin suunnattomasti tuunailusta ja kierrätyshuonekalut ja -tavarat ovat omiaan siihen.

Vaihtelua sisustukseen kierrätyslöydöllä

 

Suositko sinä kierrätyssisustamista ja mikä onkaan viimeisin hankintasi?

Muita kierrätystarinoita löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *