Kierrätysmylly – käytettyä ja tuunattua

Käytettyä ja tuunattua kiinnostuitko? Kipaise ostoksille tai piipahda poimimaan hyppysellinen inspiraatiota Kierrätysmyllystä Järvenpäästä.

käytettyä ja tuunattua

Keski-Uudenmaan Kierrätys- ja Toimintakeskus ry on voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen yhteisö, jonka
toiminnan tavoitteena on elinympäristön parantaminen jätteen määrää vähentämällä ja ympäristötietoisuutta lisäämällä.Yhteisön kierrätystavaratalosta Kierrätysmyllystä löydät edullisia ja käyttökelpoisia tavaroita ja sistustuotteita kotiin sekä saat tietoa ympäristöä tavanomaista vähemmän kuormittavista kulutustavoista.

Piipahdin aiemmin tällä viikolla Kierrätysmyllyssä enkä onnistunut tälläkään kertaa lähtemään tyhjin käsin.  Mukaan tarttui mm. vintage salaattiottimet ja niin ikään vintage ryijymatto sekä yksinkertainen kauniin lumenvalkoinen räsymatonpätkä.

käytettyä ja tuunattua

Lahjoituksena saatujen tavaroiden lisäksi Kierrätysmyllystä löytyy uusiokäytettyjä tuotteita, jotka entisessä elämässään ovat olleet jotain aivan muuta kuin minä ne nyt myydään. Vaikka et innostuisi mitään ostamaankaan kannattaa Kierrätysmyllystä käydä ehdottomasti ammentamassa ideoita omiin projekteihin, niin mäkin nimittäin tein.

Kierrätysmyllyn löydät osoitteesta Wärtsilänkatu 4, 04410 Järvenpää.

Aukioloajat voit tarkistaa ahkerasti päivittyviltä Facebook sivulta.

 

Mikäli kierrätysaiheiset postaukset kiinnostaa hyppää kierrätyksen kiehtovaan maailmaan täällä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *