Ellos kotikampanja

Postaus sisältää mainoslinkkejä*

Ellos kotikampanja houkuttaa sisustusshoppailemaan. Syksy on sisustajan parasta aikaa, allekirjoitatko? Siirrytään pikkuhiljaa ulkotiloista sisätiloihin ja aletaan rakentamaan lämpöistä ja tunnelmallista kotipesää suojaan syksyn sateilta ja viimoilta.

Meillä on nyt viimeiset pari viikkoa eletty ihan uudenlaista arkea (palasin nimittäin ainakin vuodeksi palkkatyöhön) ja olenkin iltaisin ollut niin väsynyt, että eipä ole mielessä olleet sisustusjuttuset eikä lampaita ole tarvinnut laskea, uni on tullut ihan itsestään. Eilen illalla surffasin kuitenkin pitkästä aikaa Elloksen sivuille* ja löysinkin mukavan Kotikampanjan, jossa kodintuotteista (myös merkkituotteista ja huonekaluista) saa – 20% alennusta 3.9. saakka, ajattelin myös vinkata siitä myös sinulle. Mikäli et ole sitä itse vielä huomannut.

Ellos kotikampanja – herkkuja vaikka millä mitalla

Vaikka aivan ihana Lounge-tuoli HELLE* ja lämpöä huokuva BAGA matto* olisin koivin houkutelleet päädyin tällä kertaa hiukan pienempiin ostoksiin.

ellos kotikampanja

ellos kotikampanja

Ostokoriin sujahti nimittäin juuttitabletteja*

ellos kotikampanja

ja hiukan paketointijuttuja* vuoden loppupuoliskoa silmällä pitäen.

Klikkaa sinäkin itsesi osoitteeseen

www.ellos.fi*

ja aktivoi alennus etusivun mainosbannerista. Ja shoppaile syksy kotiisi.

 

Kuvat: www.ellos.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *