Iik! sanoi Iittala

Postaus sisältää mainoslinkkejä*

Iik! sanoi Iittala ja pyöräytti käyntiin kampanjan, joka tarjoilee löytöjä ja erikoiseriä* aina 22.9.2019 saakka. Lisäksi erikoisetuna Yli 120 € ostoksesta saa Valkea-kynttilälyhdyn* lahjaksi (arvo 19,90 €). Ja yli 100 euron tilaukset tulevat  pakettina ilman toimituskuluja.  Keräilin tähän postaukseen muutaman oman suosikkini kampanjan kätköistä, ehkä  myös sinun suosikkisi löytyvät näiden tuotteiden joukosta.

Iik! sanoi Iittala

Iik! sanoi Iittala

Leimu-valaisimen* inspiraationa on yllättäviä materiaaleja yhdistelevä moderni arkkitehtuuri. Suupuhalletun lasiosan värisävyn ominainen vaihtelu antaa tuotteelle uniikin ilmeen.  Eri värisävyjen joukosta ehdoton suosikkini on tämä tammea ja harmaata lasia yhdistävä valaisin. Tyynen kaunis ja harmooninen.

 

Muotoilija Oiva Toikka inspiroitui luonnosta ja aikakautensa taiteesta luodessaan Flora-sarjan*. Flora julkaistiin 1960-luvulla, minkä jälkeen siitä on tullut kansainvälisesti suosittu lasisarja. Nyt Florasta on tehty erikoiserä. Jokainen lasiston osa valmistetaan suupuhaltamalla. Floran kaunis ja herkkä kukkakuvio on näyttävä yksityiskohta kaikissa kattauksissa,  ja sopii hyvin yhdistettäväksi muutoin yksinkertaiseen kattauskokonaisuuteen. Kauniin kuparinen sävy Pomeranssi on ylellisen kaunis.

Iik! sanoi Iittala
Vaikka värit tekee tuloaan, rakkauteni harmaaseen on pysyvää. Graniitin värinen Teema kaadin* sopii loistavasti valkoisen kaatimen kaveriksi.

Koska sitä j-sanaa ei vielä saa mainita leimautumatta jonkin asteiseksi höperöksi niin muotoilen asian näin. Kaukaa viisas hankkii lahjat loppuvuoden juhlahetkiin nyt. Kotimainen design on aina ajaton ja varma lahjavalinta.

 Iik! Mitä löytöjä*.

Tuotetiedot ja kuvat: www.iittala.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *