Pienen kodin elohuone yhdistää perheen ja monet toiminnot samaan tilaan

Pienen kodin elohuone yhdistää perheen ja sen monet toiminnot samaan tilaan. Minua on useaan otteeseen pyydetty kertomaan lisää tästä meidän elohuoneesta, joten tässä sitä asiaa siitä nyt tulee.

Meidän elohuoneessa on kaikki tarpeellinen eikä mitään liikaa. Se yhdistää perheemme ja monet meidän arjen pikkujutut samaan tilaan. Sänky toimii päivisin daybedinä, jossa kaikki mahtuu halutessaanistumaan tai makoilemaan. Sen lisäksi elohuoneesta löytyy tuoleja ja raheja istumiseen, työpiste ja myös avointa lattiatilaa säilytysmahdollisuuksia unohtamatta.  Huone on täynnä elämää päivän jokaisena tuntina.

pienen kodin elohuone

pienen kodin elohuone

Sänky/daybed kääntyy moneen suuntaan. Välillä se on  pituussuunnassa seinää vasten, välillä taas näin sänkymaisemmin huoneen keskitilaa kohden osoittaen.  Työpisteen pöydän saa helposti irti ja säilöön mutta tällä hetkellä sille on taas käyttöä.

pienen kodin elohuone

Olohuoneesta tuli pienen kodin elohuone

Olohuoneen käyttötarkoituksen muuttaminen ja kodin käytettävien neliöiden määrän on maksimoiminen tilojen käyttötarkoituksia yhdistelemällä on ollut ainakin meille huippuratkaisu. Vapaaehtoinen valinta kohtuullistaa elämistä ja asumista, ei pakon sanelema juttu.

Kysy ihmeessä, jos jokin asia jäi askarruttamaan sinua tai palat halusta tietää jostakin asiasta lisää. Koitan vastailla rehellisesti kaikenkirjaviin kysymyksiin ja mietteisiin.

 

Lue myös:

Minimalismi on  olennaiseen keskittymistä

Satu / Rauharentola - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *