Miniloma Viihdekeskus Flamingossa & Kauppakeskus Jumbossa

Kaupallinen yhteistyö: Viihdekeskus Flamingo & Kauppakeskus Jumbo

Miniloma Viihdekeskus Flamingossa & Kauppakeskus Jumbossa – lähelle on lyhyt matka.

Loma on lomaa, vaikka lomalle lähtisikin vain 20 minuutin ajonmatkan päähän kotoa. Viime viikon lauantai aamuna pakkasimme laukkuun kasan iloista mieltä ja ripauksen shoppailuintoa ja suuntasimme auton nokan kohti Vantaata, kun tiedossa oli pieni etelänloma. Naurusaarien kautta West Coastille ja Fonta Del Soliin ja sieltä vielä  kiepaus viidakkoon ja viidakosta kipitellen Kööpenhaminaan ja kotiin.

miniloma Flamingossa & Jumbossa

Viihdekeskus Flamingo

Viihdekeskus Flamingosta löytyy rutkasti viihdettä ja aktiviteetteja saman katon alta niin aikuisille kuin lapsillekin: vesipuisto, kylpylä, hotelli, ravintoloita, elokuvateatteri, sisäseikkailupuisto ja aktiviteetteja kuten  keilaamista, golfia ja virtuaalipelejä. Me testasimme sisäseikkailupuisto Naurusaaren sekä kävimme hohtogolfaamassa.

miniloma Flamingossa & Jumbossa

Naurusaari on kompaktin kokoinen sisäseikkailupuisto, joka on varsin rauhallinen ainakin  viikonloppu aamuisin juuri avauduttuaan. Naurusaaresta löytyy palloilu- ja sählyalue sekä trampoliini, meidän perheen miesten ehdoton suosikki Xbox-pelihuone Fifa ja Minecraft peleineen sekä liikunnallisia pelejä ja seikkailuratoja. Vanhemmat leikkivät lastensa mukana ilmaiseksi. Ja mikä parasta Naurusaaren ranneke on aina voimassa koko päivän, leikin lomassa voi käydä muualla, vaikka syömässä tai shoppailemassa, ja palata takaisin Naurusaareen leikkimään.

miniloma Flamingossa & Jumbossa

Hohtogolf West Coastin erikoistehosteet tekevät hohtominigolfista hauskan ja yllätyksellisen kokemuksen niin isoille kuin pienillekin pelaajille. Peliaika on normaalisti 1,5 tunnista kahteen tuntiin mutta pienempien lasten kanssa radat on pelattu alle tunnissa. 4 rataa on ns. kauhualueella, jonne ikäsuositus on 9-vuotta. Meillä kauhualueen radat suoritti kuitenkin vain perheen isoin ja vahvin mies, muille kauhualueen tehosteet olivat yksinkertaisesti liikaa. Eniten hohtogolfaamisesta varmasti nauttivat aikuiset ja jo teini-ikään ehtineet lapset.

Flamingosta Jumboon ja takaisin

Flamingosta pääsee kätevästi yhdyskäytävää pitkin shoppailemaan Kauppakeskus Jumboon, josta muodin liikkeiden lisäksi löytyy monta hyvää ravintolaa aina sushista pizzaan ja burgereihin. Me söimme vatsamme täyteen Fonta Del Solissa. Ja jälkkäriksi nautimme piristävät smoothiet Jungle Juice Bar:ssa.

miniloma Flamingossa & Jumbossa

Fonda Del Sol on kokoperheen ruokaravintola. Listalta löytyy niin herkullisia salaatteja, tapaksia, burgereita kuin pihvejäkin. Ravintola on etenkin viikonloppuisin kovin suosittu ja siksi isommalle porukalle pöytävaraus saattaakin olla tarpeellinen. Ruokaa saa odotella hetken aikaa mutta se on sitäkin maistuvampaa. Meidän perheen suosikkeihin kuuluvat mm. Fonda’s Chili Burger sekä BBQ-Bacon Burger medium pihvillä tietenkin.

Kauppakeskus Jumbo – shoppailua sisätiloissa

Pieneen minilomaan kuului tietenkin myös shoppailua. Ja kauppojahan Kauppakeskus Jumbosta löytyy laidasta laitaan jokaiselle jotakin. Meidän vakkarikauppoihin kuuluvat mm. H&M, Stadium, Glitter, Flying Tiger Copenhagen, New Yorker, Cubus ja BikBok, Sinelli ja Clas Ohlson.

Vinkki: Vuoden alussa Jumbossa on  avautunut ekomyymälä Ruohonjuuri ja huhtikuun aikana ovensa avaavat myös Halonen ja Carlson.

miniloma Flamingossa & Jumbossa

Meidän perheen Flamingo & Jumbo suosikit:

Finnkino Flamingo

Pikseli Arcade

Rax Buffet

Jungle Juice Bar

Ciao! Caffé

Fonda Del Sol

Flying Tiger Copenhagen

Sinelli

 

 

Kaikki eivät ehdi lomalla pitkälle. Moni  perhe ajattelee ympäristön tilaa, eikä halua lentää ja siksi suosivatkin lähimatkailua. Kaikilla perheillä on kuitenkin tarvetta yhteiseen aikaan, yhdessäoloon perheen kesken. Viihdekauppakeskus tekee elämyksellisen yhdessäolon helpoksi – arjen keskellä.

Kiitos Viihdekeskus Flamingo ja Kauppakeskus Jumbo meidän minilomasta.

 

Lue myös:

Lomamäen Lemmikkipuisto

Kukkamekkoja, kuohuvaa ja kauniita hotellihuoneita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *