Aika aloittaa ulkoelämä

Postaus sisältää mainoslinkkejä

 

Nyt on aika aloittaa ulkoelämä. Kevät aurinko sulattaa lumet takapihalta hitaasti mutta varmasti. Niinpä viikonloppuna päätin, että nyt on aika valmistautua kesään ja ulkoelämään. Uusi piha ja uudet tuulet. Ensi töikseni saksin varsin viidakoituneen takapihan melkein pystyyn kuolleet pensaat maan tasalle ja kasasin ympäri pihaa löytyneet luonnonkivet kauniiksi röykkiöiksi, joiden väleihin saan istutettua myöhemmin keväällä vanhasta pihastamme mukaanlähteneitä kalliokasveja. Nyt piha on kuin tyhjä taulu, jota on helppo lähteä suunnittelemaan ihan oman näköiseksi. Kunhan vaan kaikki lumet ja maa sulaa.

Osa pensaista korvataan ikivihreillä tuijilla, joiden lisäksi nurmikkoa, jota meillä ei aikaisemmassa pihassa ollutkaan. Jos oikein innostumme saattaa olla, että teemme hiukan terassia ja terassille paljon ruukkuistutuksia ja riipputuoli. Yksinkertaisen simppeliä ja luonnonläheistä. Inspiraatiota lähdinkin etsimään Granitin valikoimasta, sillä se kuvastaa haluamaamme fiilistä ehkä parhaiten.

aika aloittaa ulkoelämä
Hiekkakivestä tehdyt sylinteriruukut kestävät jäätymisen, joten ne sopivat loistavasti terassi-istutuksiin keväästä myöhäiseen syksyyn.

Yritit istutan tänäkin vuonna yrttikärryyn mutta sitä varten voisin hankkia hiukan somisteita. Kuten pieniä hauskasti muotoiltuja kasvutukia.

aika aloittaa ulkoelämä

Granitilta löydät ihania sisustusyksityiskohtia, järkeviä säilytysratkaisuja, kauniita keittiötuotteita ja lukemattomia upeita kasveja ja ruukkuja. Kaikki Granit tuotteet ovat luonnollisia joko materiaalin valinnan, värin, käsityön tai kestävyyden tai käyttöiän suhteen. Kurkkaa koko valikoima osoitteesta

www.granit.com/fi

Joko sinulla on tämän vuoden pihasuunnitelmat valmiina ja joko on aika aloittaa ulkoelämä?

 

Postauksen kuvat: Granit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *