DIY yrttikärry terassille tai parvekkeelle

Diy yrttikärry terassille tai parvekkeelle syntyy kätevästi täysin kierrätysmateriaalista melko vähällä vaivalla. Ja mikä parasta se on helposti liikuteltavissa. Tämä ”Plan B” yrttikärry ihastuttaa yksinkertaisuudellaan ja käytännöllisyydellään.

DIY yrttikärry terassille tai parvekkeelle

Projekti DIY yrttikärry terassille tai parvekkeelle

Vanha loppuun asti käytetty grilli mutta hyvä puinen joskin hiukan likainen kärry. Siitä se ajatus sitten lähti. Kärry pestiin ja kärryyn rakennettiin jätelaudoista ja vanerista grillin kokoinen laatikko. Jonka jälkeen sekä runko että laatikko maalattiin kalkkimaalilla ja käsiteltiin lakalla. Laatikon pohjalle asetettiin muovi, lekasoraa ja multaa. Multaan istutettiin oma pieni yrttitarha, jota voi helposti liikutella terassilla. Grillikärryn tasoille voi sijoittaa hoitovälineitä ja mm. kastelukannun.

DIY yrttikärry terassille tai parvekkeelle

Nyt vaan istutellaan lisää yrttejä persiljan ja sitruunamelissan kaveriksi.

Aurinkoista ja lämmintä viikkoa. Nautitaan!

 

Rauharentolan puutarhan ja terassin diy ratkaisuihin pääset kurkkamaan myös seuraavissa postauksissa.

Hämähäkkikeinu

DIY daybed FIN kuormalavoista

 

2 kommenttia “DIY yrttikärry terassille tai parvekkeelle

  1. Hei!
    Aivan sama idea meillä. Tehtiin vain kaksi nostettavaa koria grillikehikkoon, joka jäi viime kesältä. Yrttejä olisi tarkoitus istuttaa, kunhan saadaan korit ensin maalattua. Kiva!

    1. Kiitos Mari ❤. Musta on ihan mahtavaa, kun näitä muutoin kaatopaikalle joutuvia tavaroita voi jotenkin hyödyntää. Tsemppiä maalaukseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *