Viimeinen mutta ei vähäisin

Postaus sisältää mainoslinkkejä

Viimeinen mutta ei vähäisin on nettilamppu.fi sivuston uusi valaisimien ja lamppujen kategoria, josta ainakin minä olen todella innoissani ja siksi haluan vinkata siitä sinullekin. Kuten jo ehkä arvaatkin nyt puhutaan nettilamppu.fi:n poistotuotteiden osiosta. Sieltä löytyy suuri määrä tuotteita rajusti  (jopa -80%) alennettuun hintaan odottamassa ehkäpä juuri sinua.

Valikoima on varsin laaja sisältäen sisävalaisimia, ulkovalaisimia, lamppuja, kattotuulettimia ja paljon muuta. Kurkkaa vaikka itse. Poistotuotteiden koko valikoiman näet suoraan tästä. Mikäli et ehdi kahlaamaan läpi koko valikoimaa, niin nostan tähän muutaman mielenkiintoisen tuotteen. Nettilamppu.fi:n varastotila poistotuotteille on kuitenkin hyvin rajallinen, joten näiden huipputarjousten hyödyntäminen vaatii  ehdottomasti nopeaa päätöksentekoa! Älä siis aikaile vaan toimi nopeasti.

Morina kipsiriippuvalaisin ( 63,90 ovh. 126,80)

viimeinen mutta ei vähäisin

Pinta-asennettava LED-kattospotti Jero  (26,90 ovh. 80,90)

Hatice betonikattovalaisin (32,90 ovh. 69,90)

Hatice valaisimesta löytyy myös hiukan suurempi malli. Kannattaa ehdottomasti kurkata myös se mikäli betonivalaisimet saavat aikaan ylimääräisiä sydämentykytyksiä.

viimeinen mutta ei vähäisin

Shirin riippuvalaisin ( 103,90 ovh.126,90)

Yli 99 eur:n tilauksille on vielä huikeiden hintojen lisäksi luvassa ilmainen toimitus. Eli nyt jos koskaan kannattaa rientää valaisinostoksille. Kesän jälkeen tulee taas syksyn pimeät illat, vaikka kukapa niitä nyt haluaisi ajatellekaan.

Aurinkoista perjantai päivää.
Nautitaan, tämä voi olla se tämän vuoden kesä.

 

Kuvat: nettilamppu.fi

Lisää valaisinasiaa löydät täältä.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *