Voita Brother QL-800 etikettitulostin & diy vinkki juhliin

Kaupallinen yhteistyö: Brother Finland

Lapsiperheessä nimikoitavaa riittää tiedättehän? Ja jos siihen lisätään vielä organisointifriikki äiti on etiketille jos toisellekin käyttöä ihan tavallisessa arjessa. Mutta arjen vastapainoksi tarvitaan myös silloin tällöin juhlaa ja voihan juhliinkin sujauttaa muutaman etikettitarran voihan? Tätä seuraavaa projektia varten päätin ottaa apulaisekseni uuden Brother QL-800 etikettitulostimen ja samalla katsastaa taipuuko se myös tämän tyyppiseen projektiin. Ja näin homma eteni.

Laitteen asennus onnistui yllättävän helposti, vaikka se ammattitason laite onkin. Integroitu P-touch Editor Lite tarrasuunnitteluohjelma tekee tarratulostuksesta erittäin helppoa – liität vain etikettitulostimen tietokoneeseesi, klikkaat ohjelmaikonia ja sitten vain suunnittelet ja tulostat tarrasi. Mä päätin kuitenkin nostaa hiukan panoksia ja ottaa käyttööni P-touch Editor ohjelman, jolla myös viivakoodin, kuvan tai muun haluamani sisällön lisääminen tarraan onnistuu vaivatta.

 

DSC_0397%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Yksinkertaista pikaohjetta noudattamalla laite ohjelmineen oli asennettu käyttövalmiiksi n. puolessa tunnissa. Oli mukavaa huomata, että kyse ei ollutkaan mistään rakettitieteestä vaikka sitä ensin hiukan pelkäsinkin. Tämä laite siis liitetään joko tietokoneeseen tai mobiililaitteeseen. Se tukee niin PC-  kuin Mac, Android, iPhone, iPad-laitteita. Asennuksen jälkeen etiketit syntyvät helposti P-Touch Editor tarrasuunnitteluohjelman avulla. Ohjelma pitää sisällään valmiita etikettipohjia eri käyttötarkoituksia varten mutta voit luoda myös ihan oman mallisi lisäämäällä tekstejä, symboleita, kehyksiä ja kuvia. Ennen tulostusta voit vielä esikatsella etikettisi ja tallentaa se mahdollista uusiokäyttöä varten. Koneen mukana tulee kaksi erilevyistä tarrarullaa eri käyttötarkoituksia varten. Integroidun tarraleikkurin ansiosta voit tulostaa haluamasi mittaisia tarroja, jopa metrin pituisina, kun käytössäsi on jatkuvaa rullatarraa. Melkoisen kätevä laite sanon minä.  Nämä juhlaetikettitarrat synytivät kapeammalle tarralle kaksi tekstiä allekkain aseteltuna. Vähän ylimääräistä leikkailua mutta kaikki tarratila hyödynnettynä.

 

DSC_0389%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0391%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0407%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Kun juhlaetikettitarrat olivat valmiina pyöräyttelin ne pillien ympäri ja leikkasin toiseen päähän lipunmotoiset lovet. Hauska pieni yksityiskohta, vaikka näihin ihan tuikitavallisiin muovipilleihin.

 

DSC_0489%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0499%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Osan tarroista liimasin vessapaperirullan hylsystä syntyneisiin dino pullonkoristeisiin. Pulloina tässä on käytetty lasisia smoothie pulloja, jotka toimivat juhlissa lasien asemasta.

 

DSC_0405%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Collage%20dino.jpg

 

1. Paina wc-paperirulla litteäksi ja piirrä siihen dinon ääriviivat kuvan osoittamalla tavalla.

2. Leikkaa dino irti ääriviivoja pitkin.

3. Avaa rulla ja taita/kuosittele pää ja häntä.

Tämän jälkeen voit maalata tai koristella dinon haluamallasi tavalla. Viimeistele dino teemaan sopivalla # tarraetiketillä.

 

DSC_0375%20%284%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0384%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

Haluaisitko sinäkin oman Brother QL-800 etikettitulostimen? Nyt se on mahdollista sain nimittäin arvottavakseni yhden sellaisen lukijoideni kesken. Kerro mihin sinä tätä etikettitulostinta käyttäisit ja olet mukana arvonnassa. Arvonta alkaa nyt ja päättyy 19.3.2017 klo. 23.59. Arvonnan päätyttyä olen henkilökohtaisesti yhteydessä arvonnan voittajaan. Jätäthän siis kommenttiisi toimivan sähköpostiosoitteen.

 

DSC_0379%20%282%29%20arvonta%20kuva.jpg

 

Onnea arvontaan <3.

 

Mikäli et halua osallistua arvontaan mutta laitteen ostaminen kiinnostaa, löydät täältä lähimmän jälleenmyyjäsi.

 

 

166 kommenttia “Voita Brother QL-800 etikettitulostin & diy vinkki juhliin

 1. Leivokset, kakut, pikkuleivät ym.saisi etiketit huomattavasti helpommin. Hilloja, siirappeja ja mehuja keitellessä saisi hienot etiketit purkkeihin ja pitäisi varmaan myös johonkin askarteluunkin ja kattauksiin &quot;muutamat&quot; tulostella. Olisi varmasti lähes päivittäisessä käytössä! 🙂

 2. Kylllä tulisi ko. koneella tehtyä siistit etiketit omille myytäville töille (kortit, taulut, matot…) ja tekisi myös mieli kokeilla omien tarrojen tekemistä. 🙂

 3. Etiketeille on käyttöä moneen paikkaan ja käyttötarkoitukseen. ? Ekana tulee mieleen harrastustarvikkeiden merkkaus, säilytysboxeihin sisältötiedot, reissuille valmiit osoitetiedot kortteihin, erilaisiin paperi- ja korttiaskarteluihin, maustepurnukoiden ja pakasteiden merkkaus jajaja ? lista on loputon…

 4. Töissä ihan hinnoitteluun, nimikointiin jne. kotona taas askarteluun. Perheen 8 v askartelijatyttö keksii varmasti paljon kohteita minun lisäksi 🙂

 5. Keittiön purkkien ja varaston laatikoiden nimeämiseen tämä olisi kätevä. Käyttäisin tätä myös askarteluun ja kevätkylvösten nimeämiseen suoraan ruukkuihin. Viime keväänä kylvin paljon yrttejä ja lapset olivat vaihdelleet nimikyltit purkeista, joten hetki meni arpoessa kyltit takaisin oikeille kasveille 🙂

 6. Voi, niitä on paljon. Esim. valokuva-albumit nimeäisin, joulukoristelaatikon, etiketit pulloihin ja pikku purnukoihin, lasten lelulaatikoihin, idätysastioihin, hammasmukeihin ym.ym.

 7. Askartelujuttuihin! Olis ihan älyttömän magee! Varmaan soveltaisin myös lahjoihin, sillä tänä vuonna pyrin antamaan kaikille itsetehtyjä lahjoja. 🙂

 8. Keittiön kaapissa on purkkeja ja purnukoita ilma etikettejä, en aina muista itsekään mitä niissä on, saati sitten kukaan muu..

 9. Säilytyslaatikoiden kylkeen saisi näppärästi kirjoitettua niiden sisällön, sekä keittiön jauho/kahvi/maustepurkkeihin missä on mitäkin (varsinkin jotta vieraat löytävät). Juhlissa paperimukien kylkiin oma nimi niin säästyy ympäristöä ettei aina tarvitse ottaa uutta mukia 🙂

 10. Ensimmäiseksi merkkaisin säilytyslaatikoiden sisällön, ei tarvitsis enää kurkistella mitä missäkin on. Sitten varmaan käyttäisin keittiössä, kellarissa ja vaikka missä, käyttökohteita löytyisi.

 11. Voi, kyllä olis käyttöä….keittiön purnukat, säilytyslaatikot, valokuvakansiot……siinä nyt muutama esimerkki 🙂

 12. Onpas hauska diy idea! 🙂 Ihan ensimmäiseksi laittaisin tarrat lelulaatikoihin ja kävisin muutkin laatikot ja purkit läpi. On ollut ostoslistalla kyseinen laite jo pidemmän aikaa. 🙂

 13. Erilaisten säilyttimien ja hyllynreunaetikettien lisäksi hyödyntäisin ehkä osoitetarrojen tehtailussa ainakin joulun aikaan.

 14. Oi, tällähän tekisin vaikka mitä! Nimikointia ainakin ja pari diy-ideaa olisi mielessä, johon tämä sopisi loistavasti.

 15. Kyllä olis käyttökohteita. Ekaksi varmaan lähtis (laina)lasten nimikyltit uudistukseen ja sitten purkit ja purnukat keittiöstä.

 16. Taimitikkuihin tekisin tekstit ja syksyllä taas olisi mukava nimetä paperiset siemenpussit. Paljon muutakin kyllä tulee mieleen kun kotia parhaillaan inventoin ja laittelen napit, nauhat sun muut järjestykseen

 17. Keittiössä riittää merkattavaa, samoin säilytyksessä olevien laatikoiden päihin olisi hyvä saada teksti mitä missäkin on.

 18. Pajan laatikoihin tarvitsisi laput, jotta löytäisi nopeasti työkalut, siinä tilassa kun on monta käyttäjää, niin tavarat löytäisivät ehkä takaisin paikoilleen. Lisäksi noilla voisi tehdä nimilappuja varaston muovilaatikoihin, maustepurkkeihin, lainattuihin tavaroihin, lahjapaketteihin… Käyttökohteita löytyisi lisää varmasti paljonkin!

 19. Hieno laite Etikettejä ja taroja tarvitsee moneen paikkaan . Purkkeihin kansioihin askarteluun. Oma käsiala on niin surkea, että tulisi tosiaan tarpeeseen.

 20. Meillä paljon purkkeja, jotka kaipaa nimikointia. Autotallissa myös kasoittain työkalulaatikoita, jotka olisi ihanaa saada nimikoitua niin aikaa säästyisi.

 21. Joululahjahillot ja marmeladit tai siis niiden etiketit olisi ihana kirjoittaa tällä. Samoin keittiöpurkkien kylkiin nimikyltit tulisuvat tarpeen, mulla on nimittäin useita samanlaisia, läpinäkymättömiä purkkeja, ja niiden availu sisällön arvailemeksi on aika rasittavaa.

 22. Tulisi käyttöä ensiksi eteisen vaate lokeroille joihin laatikon omistajan nimi. Tuolla saisi myös hyvin lisävalo katkaisijat nimettyä autossa.

 23. Wau, ottaisin tuon ihan ensin töihin että saisin työpöydän ja kaapin järjestykseen ja sen jälkeen laittaisin kotona keittiön ja kodinhoitohuoneen uuteen uskoon 🙂 ja tulostinta olisi kiva hyödyntää tulevilla aikuisten synttäreilläkin 🙂

 24. Vitsi tämä olisi hieno laite. No ainakin pojan vaatteisiin voisi laittaa nimilaput kun syksyllä aloittaa päiväkodin. Myös juhlien järjestämisessä voisin näitä käyttää.

 25. Rakastan organisointia ja sitä että kaikki on omilla paikollaan ja paikat nimikoitu. Olen tehnyt tätä töissä ja nyt voisin tehdä kotonakin jos olisi tällainen laite käytössä.

 26. Nimikoisin eskarilaiskaksosten tavaroita ja yön pimeinä hetkinä käyttäisin sitä skräppäykseen. <br />
  Olipa muuten kiva blogi. Ekaa kertaa eksyin tänne.

 27. Lahjoittaisin koneen vanhemmilleni, he tarvitsisivat sitä laatikoiden, naulakoiden jne. nimikoimiseen. Perheessämme on 6 jäsentä, joten aina menee sekaisin mikä on kenenkin naulakko tai missä laatikossa on kunkin tavarat, joten vanhempani (erityisesti) äitini pitäisi tästä yllätyksestä varmasti! 🙂

 28. Käyttäisin lasten vaatekaappien hyllyjen nimikointiin, kansioihin ja säilytyslaatikoihin. Itseasiassa olisi varmasti myös kätevä pakettien osoitetarrojen tekemiseen; myyn paljon lasten pieniksi jääneitä vaatteita netissä.

 29. Siis aivan ihana idea tuo pillien nimikointi! Siihen käyttäisin ainakin tulevilla poikieni synttäreillä ja sitten erilaisten laatikoiden ja kansioiden nimeämiseen.

 30. Ompelussa kaavataskuihin tiedot, tyttären koulukirjat ja vihkot. Maustepurkit keittiössä. Synttäreiden koristeluun. Voi tälle vekottimelle olisi paljon käyttöä.

 31. Säilytystarroja moneen juttuun. Olen &quot;hillohullu&quot;: purkkikaupalla erilaisia hilloja, hyytelöitä ja soseita saisi hienon etiketin. Maustepurkit ja muut…

 32. Voi, mikä arvonta &hearts;. 6 lapsen perheeseen olisi kyllä täydellinen voitto. Niin synttäreille, lasten askarteluihin ja nimikointiin.

 33. Ehdottomasti arvontaan mukaan. Löytyisi paljonkin tälle koneelle käyttöä, niin keittiössä kuin lasten huoneissa.

 34. Vautsi, käyttäisin vaikka ja mihin:D<br />
  Nimikointiin, askarteluun, merkitsemiseen (keittiöpurkit ja lelulaatikot ja kaikki muu mahdollinen, oon sen verran järjestysmielinen:D), ja sitten toki juurikin juhliin liittyviin yksityiskohtiin, jne… Saattais aiheuttaa riippuvuuttakin tuollainen laite:'D

 35. Kivoja DIY vinkkejä sivullasi. ?<br />
  <br />
  Viime viikkojen aikana olen vertailut etikettitulostimien hintoja, koska tällainen laite on hankintalistalla ekana.<br />
  <br />
  Ideoita on vaikka kuinka paljon ja laite on diy-töissäni tarpeellinen? Esim. Merkkaan kansioiden välissä olevat sivut post-it lapuilla sellaisilla pienillä värikkäistä suikaleita, joka on työllästä…huh! ?Post-it loppujen tarrapinta ei ole pitävä ja tekee merkkaamisesta haastavaa. Etikettitulostimesta saisin kokosetin (tekstillä varustetun tarran). Olis kyl aika vaivatonta merkkaamista ja säästäisi aikaani, kun valmiita välisivuja ei niin tiheänä löydy mistään, kun talvisin. -Eli vetoan ajan säästämiseen. ??

 36. Auts…kirjoitin äsken pitkän pätkän tekstiä joka katosi. ?<br />
  <br />
  Kivoja DIY-ideoita sinulla. ?<br />
  <br />
  Mulla on ollut hakusessa tarratulostin ja viime päivinä olen tehnyt hintavertailuja tarratulostimien välillä . Tarratulostin on minulle todella tarpeellinen ja käyttäisin sitä monipuolisesti päivittäin. Eniten tarvitsisin tarratulostinta kansion &quot;välisivujen&quot; merkkaamisesta. Tällähetkellä merkkaamisesta käytän post-it lappuja,sellaisia pieniä värikkäitä lappuja, jotka ovat hankalia ja tarrapinta ei ole pitävä ja joudun liimaamalla niitä. Tarratulostin nopeuttamiseksi merkkaamistani ja säästäisi aikaani, kun ei tarvitse liimata. Tarratulostin on diy-töissäni ihan ehdoton koska esim. kansion välilehtiä ei löydä niin tiheänä kun tarvitsen. – Eli vetoan ajansäästämiseen. ?

 37. Koti-oveeni tarvitsen laittaa tuon &quot;EI MAINOKSIA, KIITOS&quot; ja lisäksi siivoan myös keittiökaappeihin jauhojen säilytyspakkaukseen laittaa nimikkeitä.

 38. Himoaskartelijana keksin kyllä käyttöä. Säilykepurkkien merkkaukseen olisi verraton. Haluu osallistua arvontaan!

 39. Antaisin äidille lahjaksi ❤ Tämän jälkeen todennäköisesti K A I K K I talossa olisi etiköity kun oikein innostuu!

 40. Nimikoisin viimein ne kaikki lukemattomat pikku laatikot ja purkit, jotka on säilötty komeroiden perälle, vaatehuoneen hyllylle, lipaston laatikoihin, peilikaappiin, keittiön kaappien perälle…

 41. nimeäisin viimein kaikki ne lukemattomat pikku laatikot ja purkit, joita on kätketty kaikkiin mahdollisiin paikkoihin ympäri kämppää.

 42. Tätä laitetta käyttäisin ainakin korttiaskarteluissa, tyttären rippijuhlissa istumapaikkojen merkintään ja erillaisten, esim. laktoositon, ruokien merkintään.

 43. Nimikoisin keittiön purkit, erinäiset johdot, roskien kierrätysastiat ym. Tekisin bullet journaliin päivämäärä ym. tarroja. Käyttäisin korttiaskasteluun. Kyllähän tälle käyttöä löytyisi 😀

 44. No tässähän kävisi niin, että aloittaisin maustekaapista ja kuivaelintarvikekaapista, tätä ideaa olen jo pitkään työstänyt mielessäni. Sitten sitä pikkuhiljaa alkais kattoon ympärilleen et mihin kaikkeen mun on saatava tekstiä ja niitä olisi ihan joka paikassa ja Pinterest ja blogit koluttu läpi moneen kertaan että mihin niitä vielä voisi laittaa. ??

 45. Mahtava arvonta. Merkitsisin tällä kuiva-aine purkit,askartelurasiat(napit,neulat,nauhat,ym) tosi monikäyttöinen?mukana siis?

 46. Korttiaskarteluun; hyllynreunaan osviittaa mitä siinä pitäisi olla; ja sitten erilaisiin rasioihin, kun ei aina itsekään muista, että minkä palapelin palat rasiassa on. Ja helpompi etsiä, kun kannessa jo olisi nimetty, mitä sisältä löytyy.

 47. Voisiko tällaisia koneita olla jossain halvemalla hintaa, olisi nimittäin ollut tälle nyt juuri hyvin paljon käyttöä. 🙂 Harmi kun missasin tämän arvonnan :'(

  1. Harmillista tosiaan Anne H. Lupaan pitää silmät ja korvat auki ja ilmoitella jos joku vastaavanlainen eteeni tulee. Mukavaa kevättä &hearts;.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *