Terassit ja parvekkeet kesäkuntoon

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Kuu kiurusta kesään. Ensimmäiset kiuruhavainnot on meilläpäin tehty jo viime viikolla. Ja mikäli vanhoihin uskomuksiin on uskominen se tietää aikaista kevättä. Joten nyt on korkea aika siirtää katseet sisätiloista ulkotiloihin, eikö? Käynnistetään nyt yhdessä terassit ja parvekkeet kesäkuntoon projekti ja nautitaan kevään ensimmäisistä auringonsäteistä ulkona, missäs muuallakaan. Rakensin teille ja itsellenikin muutaman inspiraatiokollaasin tämän kevään trendejä mukaillen.

 

Ellos%20parveke.jpg

 

Jos on tilaa ja terassi riippumatto on kesän ykköskaluste. Ihanilla tyynyillä rakennat siitä oman pesän, jossa nauttia kesän lämpimistä päivistä. Sermi tuo yksityisyydentunnetta avoimellekin terassille ja sillä voi myös jakaa terassia osiin sen eri toimntojen mukaan. Juuttimatot tuovat luonnollista kauneutta myös ulkotilojen sisustukseen. Ja mikä parasta juutti on kierrätettävä luonnonmateriaali. Kesän kukat pääsevät kukkimaan kauniissa eläväpintaisissa ruukuissa ja niillä voi halutessaan täyttää lattia-alaa reilustkin.

 

Ellos%20terassi.jpg

 

Parvekkeen kaunistukseksi sopivat erilaiset amppelit. Ne eivät vie lattia-alaa ja toimivat kivasti myös näköesteenä. Parvekeelle sijoitettu sohvapenkki toimii nimensä mukaan niin sohvana kuin penkkinäkin. Muhkealla istuintyynyllä ja koristetyynyillä somistettuna siitä saa loistavan rentoutumispaikan. Ja mikäli sen eteen/sivuun sijoittaa pienen pöydän onnistuu aamukahvitkin ihanasti parvekkeella.

 

Lopuksi vielä alekoodi terassi-  ja parvekehankintoja varten.  Saat 20% alennusta*  Elloksen kodintuotteista – myös huonekaluista ja tuotemerkeistä tarjousnumerolla  355431. Koko kodinvalikoiman löydät täältä.

*Tarjousehdot:

Alennus koskee uutta tilausta Elloksen kodinvalikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia kodintekstiilejä, sisustustuotteita, sisävalaisimia, tapetteja, mattoja ja huonekaluja. Alennus on voimassa 16.3.2017 asti, ja sen voi käyttää vain kerran.Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Design by -tuotteisiin eikä Odd Molly Home -tuotteisiin.

 

                                                                                                            Postauksen kuvat: Ellos

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *