Rusetti tyynyjen paluu

Rusetti tyynyjen paluu- oletko sinä huomannut, että rusetti tyynyt ovat tekemässä paluuta sisustusrintamalle? Selaillessani läpi mm.Annon uutuuksia silmäni osuivat Raanu koristetyynyyn, jonka muoto muistutti minua eräästä Rauharentolan arkistosta löytyvästä ideasta. Tarkemmin Annon valikoimaan tutustuessani löysin vielä jo viime syksynä mallistoon tulleet ihanat Nyytti tyynyt, jotka ovat Raanu tyynyjen mallisia mutta pelkistetyn yksivärisiä.

Ja mikäli rusettityynyt tekevät oikeasti uudelleen tuloaan niin päätin kaivaa teille tämän ohjeen arkistojen uumenista. Rusettityynyjä itse tehden ja vieläpä ilman ompelukonetta. Toivottavasti olette valmiina, sillä tämän persoonallisen koristetyynyn loihdit käden käänteessä ilman minkäänlaista ompelua.

Tarvitset vain sopivan palan kangasta ja sisätyynyn. 40×40 kokoiselle tyynylle sopiva kangaspala on kooltaan noin 100×120. Karkeasti sanottuna leveydeltään 3 x sisätyynyn leveys ja pituudeltaan n. 2,5 sisätyynyn mitta.

rusetti tyynyjen paluu

Rusetti tyynyjen paluu – taittele omasi

  • Aseta sisätyyny keskelle kangaspalaa kankaan nurjalle puolelle.
  • Käännä pitkät sivut kohti tyynyn keskiosaa. Taita päällimmäistä taitosta hiukan sisäänpäin jolloin kankaan reuna jää piiloon.
  • Taittele sivut kuten paketoisit lahjapakettia.
  • Ota molemmista päistä kiinni ja sido ne solmuun tyynyn keskelle. Tee tuplasolmu. Löysennä solmua hiukan ja kuosittele tyyny niin ettei se kiristä liikaa reunoista. Solmun päät voit halutessasi jättää näkyviin tai työntää ne nätisti solmun sisään.
  • Solmun tiukkuudella saat muokattua tyynyn muotoa omiin tarpeisiisi sopivaksi.
rusetti tyynyjen paluu
Kuvalliset taitteluohjeet löydät täältä.
Kuva Anno collection Ltd.

Miten olisi muutama rusetti tyyny? Sopisiko ne sinun sisustukseesi? Ja miten on ostaisitko valmiina vai teksitkö itse?

Satu / Rauharentola - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *