Kotimaiset omenat on nyt parhaimmillaa ja meillä niitä syödään paljon. Helppo mutta ah, niin herkullinen ruoka syntyy kauden omenoista, broilerista ja ohrasta.
Broileri-omena-ohravuoka
600g marinoituja broilerisuikaleita
2dl ohrasuurimoita
4-5 puutarhaomenaa
5dl omenamehua
1 kasvisliemikuutio
2dl ruokakermaa
(mausteita omien mieltymystesi mukaan)
Paista broilerisuikaleet (mausta halutessasi) ja pilko omenat. Laita vuokaan paistetut broilerisuikaleet ja omenakuutiot. Kaada sekaan ohrasuurimot. Lämmitä omenamehu ja liota siihen kasvisliemikuutio. Kaada omenakasvisliemi ja ruokakerma vuokaan. Paista uunissa 175 asteessa tunnin verran.
Syksyistä vaihtelua ruokalistalle, kannattaa ehdottomasti kokeilla.
Toiveikasta torstaita!
Hedelmäiset ruoat on kyllä hyviä, en vaan ole niitä kotona juurikaan toteuttanut :)<br />
Kerran laitoin tosin banaania pizzaan 😀
Meillä tehdään hedelmäisiä paljonkin. Yllättäen ne ovat kaikkien lemmpareita :).