Poimintoja Jyskin syksyn piensisustusuutuuksista

Peiton alla niiskutellen on ihanaa harrastaa mielikuvasisustusta, kun mitään muuta ei jaksa eikä voi. Manflu? No se ihan tavallinen vaan. Tämän syksyn sisustustrendeistä(kään) ei draamaa puutu; juhlavuutta, printtejä ja  rohkeita värejä. Kauniita katsella toisten kodeissa mutta oman kotini sisustuksen osalta pysyttelen mielummin tutulla ja turvallisella maaperällä maanläheisten värien, mustan ja valkoisen ympäröimänä. Mikäli sinäkään et draamaa sisustuksen saralla kaipaa esittelen sinulle muutaman henkilökohtaisen suosikkini Jyskin piensisustusuutuuksista, ehkä näistä jokin kolahtaa myös sinuun.

 

fridolin.jpg

 

Keraamisista FRIDOLIN kulhoista muhun kolahtaa tuo kuvassa etualalla oleva kuosi. Oi miten kauniisti näihin saisikaan esille syysillan pikkunaposteltavat.

 

tiimalasi.jpg

 

Tiimalasit tekevät taas tuloaan, ja lapsiperheessä sille voisi keksiä ihan oikeata käyttöäkin, eikö? 15cm korkea GUNDERSEN tiimalasi on kauniin yksinkertainen vaikka aikalisää ei joka päivä tarvitsisikaan.

 

nordic%20light.jpg

 

Ne pimeät syysillat ja kynttilänvalo, ihan parhaita ainakin mun mielestä. Keraamiseen NORDIC LIGHT kynttilänjalkaan voi ostaa öljykynttilän erikseen mutta uskoakseni se toimii myös ihan tavallisen kruunukynttilän jalkana, tai vaikkapa minimaljakkona.

 

emanuel.jpg
Postauksen kuvat: JYSK Suomi

 

Tässä rasiassa yhdistyy oikeastaan kaikki se mikä vaan on ihanaa just nyt. EMANUEL laatikossa kulho on sementtiä, kansi puuta ja kahva nahkanauhaa. Kaikessa yksinkertaisuudessaan niin kaunis.

 

Nämä tuotteet löytyvät JYSKin verkkosivuilta jo nyt ja kauppoihin ne tulevat muutaman viikon kuluessa. (Saatavuuden voi tarkistaa verkkosivuilta kunkin tuotteen kohdalta erikseen.)

 

Syksyisiä sisustusfiiliksiä!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *