Tunnelmavalaistusta: Garnboll valoköynnös

Yhteistyössä: Ellos

Toiset viihtyvät kirkkaissa valoissa ja toiset enemmän sellaisessa tunnelmallisessa valaistuksessa. Mä kuulun selkeästi tuohon jälkimmäiseen kategoriaan ja hämyisten valojen ystävänä olenkin tänä syksynä tehnyt muutaman uuden valaisinhankinnan, joista esittelen teille nyt ensimmäisen. Pallovaloja tuntuu nykyään olevan hurjan paljon vaikka mitä merkkejä; paristoilla,verkkovirralla ja pyhällä hengellä. Meilläkin on yhdet Paul serkut ja yhdet Happy Lightsit. Etsin pitkään kuitenkin sellaista vaihtoehtoa, jossa narupinta ei olisi liian tiivis mutta pallo olisi kuitenkin kestävä. Vaikka yhtälö vaikutti mahdottomalta jatkoin sitkeästi etsintää. Sitten sainkin vinkin Elloksen GARNBOLL pallovaloista, joissa narupinta on rakennettu läpinäkyvän muovisen pallon pintaan. Suht harvan narupinnan välistä valo hehkuu kauniin tunnelmallisesti. Hiukan kylmähkö valo sopii hyvin ympärivuoden käytettäväksi.

 

DSC_0109%20%284%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0099%20rauharentola%20%282%29.jpg

 

DSC_0103%20%284%29%20rauharentola.jpg

 

pallovalot+%20talken%20design.jpg

 

Asettelin pallovalot kauniisti roikkumaan Talken Designin Piggy hyllystä näin hylly muuttui nopeasti uudenlaiseksi valoinstallaatioksi.

Kätevää eikö totta?

 

DSC_0101%20%283%29%20rauharentola.jpg

 

Elloksen valikoimasta löytyy myös muutama muu valoköynnös mikäli pallovalot ei ole ollenkaan sun juttu. Rouheampaa tyyliä edustaa GLÖDLAMPA valaisinsarja ja romanttisempaa tunnelmaa voi taas hakea vaikkapa PAPER FLOWER valoköynnöksellä.

 

VINKKI! Vielä tänään voit hyödyntää Elloksen Weekend dealin 20 eur alennusta vähintään 100 eur:n tilauksesta ja 30 eur:a alennusta vähintään 150 eur:n tilauksesta. Alennuksen saat käyttämällä tarjousnumeroa 345533 ja tarkemmat tarjousehdot löydät Elloksen verkkosivuilta.

 

Tunnelmallista sunnuntaita.

 

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

 

 

 

 

2 kommenttia “Tunnelmavalaistusta: Garnboll valoköynnös

  1. Olenkin katsonut noita samoja valopalloja, kiitos kun jaoit kokemuksen 🙂 Taidan sittenkin tilata ne…<br />
    p.s. Sinulle on blogissani tunnustus…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *