Lankalauantaita.
Ihana aurinkoinen päivä kuluu pihaa möyhentäen ja grilliä puhdistaen mutta päätinpä tässä välissä tulla jakamaan teille meidän eilisen herkku illallisen reseptin tai oikeammin reseptit. Oma henkilökohtainen kokkini nimittäin loihti meille eilen aivan mahtavan lammasillallisen. Tummaa lammaspataa Sami Garamin reseptiä hiukan soveltaen. Lammaspadan lisukkeeksi hedelmäistä ohrattoa, hiukan soveltaen sitäkin.
Punaviinissä kunnolla hautunut lammas, oih se oli viedä kielen mennessään. Ja itse asiassa tänään se maistui vielä paremmalta mikäli se ylipäätään on mahdollista. Alkuperäiset ohjeet löytyvät täältä ja täältä.
Nyt oikein mukavaa lauantai iltapäivää & iltaa. Piha kutsuu jälleen…
Kyllä vaan näyttää hyvältä!