Pala Toscanan taivasta

Jos olet italialaisten ruokien ystävä ja pidät tomaateista, yrteistä ja valkosipulista sinun kannattaa testata tämä resepti.  Nämä nopeat suolaiset piiraat syntyvät alle 30 minuuttiissa ja maku on lähes taivaallinen.


toscana+001.JPG


Toscanalaiset tomaattinyytit
1pkt lehtitaikinalevyjä
Apetina toscana-tuorejuustoa
minitomaatteja
oreganoa
(kinkku- tai salamisuikaleita)
Sulata lehtitaikinalevyt ja puolita aina yksi levy. Aseta puolikkaat muffinivuokiin (itse käytän amerikanmuffinivuokia, jotka ovat hiukan tukevampia) kuppimaisesti. Tavalliset muffinivuoat kannattaa paistaa muffinipellillä jos sellainen kotoa löytyy. Laita teelusikallinen tuorejuustoa, tomaatin puolikas ja ripaus oreganoa jokaiseen nyyttiin. Jos haluat nyyteistä lihaisempia, laita muutama suikale kinkkua tai salamia pohjalle ennen tuorejuustoa.
Paista 200 asteessa noin 12-15 minuuttia. Koristele halutessasi tuoreilla yrteillä. Tarjoile hiukan lämpiminä.
toscana+003.JPG
 Buon appetito!
Satu / Rauharentola - -

2 kommenttia “Pala Toscanan taivasta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *