Tylliä & luksusta olohuoneessa (POMPdeLUX- kutsut)

index+6.jpg

Tämän kauden kolmannet ja viimeiset Pomp de Lux -kutsut takana päin (huoh). Tällä kertaa ihan meidän omassa olohuoneessa yhdessä muutaman ystävän kanssa. Vaikka meillä ei ihan pieni olohuone olekaan niin se täyttyi kyllä kivasti neljän suuren vaaterekin ansiosta. Mutta näitä vaatteita ihastelee mielellään vaikka sitten vähän tiiviimmässäkin tunnelmassa.

index+5.jpg

index+7.jpg
index+8.jpg

Illan päätteeksi meille kotiutettiin pitkällisen harkinnan jälkeen tämä neuletakki ja hame nti F:lle. Niitä voi sitten käyttää joko yhdessä tai erikseen. Neuletakki tummanharmaana, niin se on helposti yhdistettävissä vaikka mihin asukokonaisuuksiin.

index+11.jpg
Minimies sai nämä ihqut baggy farkut ja niiden kaveriksi vaarinpaidan. Näitä olin jo hypistellyt aikaisemmilla kutsuilla ja nyt ne saa vihdoin tulla meille. Luotan edelleen klassiseen ja ajattomaan raitakuosiin vaikka olinkin jo taipumassa isoisän ”kalsarikuosiseen” paitaan. 

index+12.jpg
Stereot saivat tyytyä vain sovittelemaan vaatteita mutta voitte uskoa, että niitähän soviteltiin. Vielä illan päätteeksi järjestettiin vaatekutsut heidän omassa huoneessaan, suljetuin ovin tosin.
Lopuksi vielä pienet kuvasulkeiset :).

index+2.jpg
index+3.jpg
index.jpg

index+10.jpg
index+4.jpg
mukit: Happy Monday // servetit:Marimekko // kakkuvati: H&M home

index+9.jpg
silkkipaperit:Happy Monday // PomPom OHJE löytyy täältä

Lämmin kiitos kaikille kutsuille osallistuneille.

2 kommenttia “Tylliä & luksusta olohuoneessa (POMPdeLUX- kutsut)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *