Fiilistellen

Äh kevät tekee tehtävänsä ja ainakin mulla on ihan hirveä sisustusvimma. Onko teillä ollut ilmassa samaa? No joo mähän sisustan ympäri vuoden mutta erityisesti keväällä tulee se vimma iskee ihan hyökyaallon lailla. Joka nurkka pitäisi saada uuteen uskoon. Uutta väriä, uutta tyyliä ja kaikkea ihanaa.

perjantai+003.JPG

Tällä hetkellä ihannoin varsin pelkistettyä mutta samalla puhuttelevaa tyyliä. Ja yritän epätoivoisesti saada kaiken ylimääräisen pois esiltä. Muutamia suuria sisustusesineitä kauniisti esille ja kaikki muu hus pois. Lapsiperheessä muuten varsin haasteellinen tehtävä. Harmonian, kun rikkoo jos ei mikään muu niin ainakin sitten se Plaston väärin pysäköity punainen mopo.

perjantai+004.JPG

Uutta valaistusta tarvitaan sekä minimiehen, että stereoiden huoneeseen jotain modernisti retroa ja valkoista niin olen mielessäni suunnitellut. Valoisaa valoa ehdottomasti. Muutoin lastenhuoneet ovatkin sitten valmiita.

Kevät on muuten myös kaikkien yhteistyökuvioiden kulta-aikaa ja monta mukavaa juttua onkin tähän kevääseen ohjelmoituna. Älkää siis rakkaat ahdistuko yhteistyöpostausten määrästä vaikka niitä saattaakin tulla ”hiukan” enemmän. Yritän aina valita sellaisia juttuja joista olisi iloa myös teille lukijoille. Arvontoja ja aleja voin siis luvata. Mä olen ainakin ihan innoissani ja toivottavasti myös te innostutte. Otetaan lunkisti sitten kesällä ja keskitytään silloin ihan muihin juttuihin.

perjantai+002.JPG

Ja niin DIY juttuja on myös toivottu ja niitäkin tulee. Eka varmaan jo viikonlopun aikana. Mikäli pihan rarpsutukselta ehdin koneelle. Siinäpä siis se toinen juttu eli piha ja leikkimökki tietenkin. Ihanaa päästä laittamaan pihaa taas kesäkuntoon.

Mutta ennen sitä niihin perjantain askareisiin eli pyykkivuoren valloitus here I come. 
Aurinkoista perjantaita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *