DIY ”jussipussi”

Ihanaa lauantai huomenta. 

Tässä tulee lupaamani DIY postaus. Edellisestä verhoproggiksesta jäi jäljelle tyhmän kokoinen pala, joka oli auttamattomasti liian pieni tyynynpäälliseksi, pöh. Pieni kierros ”diy taivaassa” Pinterestissä ja löytyi oiva idea ja eipä mennyt tämäkään kangaspala hukkaan.

Tähän tarvitaan pala kangasta & housuhenkari (sellainen vanha puinen olisi paras) mutta hätätapauksessa tälläinen nipsullinenkin käy.  Sitten vaan ompelukoneella ommellaan sopivan kokoinen pussukka, johon voi halutessaan tehdä myös vuoren ja näin saada pussista napakamman.

pussukka+006.JPG

Sisään voi sitten sujauttaa melkeinpä mitä vaan ja henkarin koukusta sen saa helposti roikkumaan vaikkapa naulakkoon.

pussukka+007.JPG

pussukka+005.JPG

Tadaa ja ready to use.
Satu / Rauharentola - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *