Pääsiäisboston

Eilen vierailtiin minimiehen kummilassa. Ja tuliaiseksi päätin testata uusimmasta Yhteishyvä lehdestä löytyneen Pääsiäisboston reseptin. Alkuperäinen resepti löytyy täältä. Minä tosin tein pullataikinan omalla luottoreseptilläni mutta muutoin mentiin sitten ohjeen mukaan (kerrankin).

P%25C3%25A4%25C3%25A4si%25C3%25A4isbosto

Tämä on muuten erittäin hyvä ohje kaltaisilleni laiskoille leipureille. Vähällä vaivalla syntyy näyttävä lopputulos. Bostonkakun muodossa tavallisetkin pullat saa näyttämään paljon herkullisemmilta ja arvokkaammilta kuin kasa ihan tavispullia. Eikös?

P%25C3%25A4%25C3%25A4si%25C3%25A4isbosto

 Mukava uusi tuttavuus Boston taivaalla kannattaa ehdottomasti testata mikäli pullakakut on se juttu.

Maukasta maanantaita. Tästä se viikko taas alkaa.
 
Satu / Rauharentola - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *