DIY paper fortune cookies

Moikka moi,

Täällä on siivoiltu sutinalla joulua pois, käyty aleissa ja valmistauduttu uuteen vuoteen. Ihan perhepiirissä aiomme uutta vuotta vastaanottaa mutta silti halusin jotain pientä ekstraa meidän illallipöytään. Ja niinpä päätin askarrella paperisia onnenkeksejä ruoan yhteydessä avattaviksi. Pieni yhteinen juttu ja muutama sana vinkiksi tulevalle vuodelle.

 

DSC_0136.jpg

 

Varsin helppo ja hauska askartelu tämäkin. Leikkaa tukevasta paperista ympyröitä. Laita ympyrän keskelle paperiliuskalle kirjoitettuja aforismeja/mietelauseita. Käännä ensin ympyrän toinen reuna kohti keskikohtaa ja sitten toinen reuna. Taitokset voivat mennä hiukan päällekäin. Napsauta puoliksi ja kiinnitä pienellä tipalla liimaa. Kuumaliima toimii parhaiten mutta perus askarteluliimallakin varmasti selviää.

 

DSC_0124.jpg

 

Laita esille vaikkapa lasimaljaan ja avaa yhdessä ystävien tai perheen kanssa.

 

DSC_0139.jpg

 

DSC_0144.jpg

 

Millaisin miettein Uuteen Vuoteen?

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *