Eteisen pikkupääsiäinen

Vähän jo jänskätti päästäänkö tänään bloggaamaan ollenkaan vai ei. Casan tekniikan pojat ovat ahertaneet palvelimen levyjen vaihdon tiimoilta läpi yön ja aamun aina tähän asti. Eli isommilla levyillä mennään, nyt what ever that means. Ja me päästään vihdoin päivän aiheeseen.

Toiset vaihtavat oman String hyllynsä tunnelmaa ja tavaroita aina sesongin mukaan, mulla saman asian ajaa Trones laatikosto eteisessä, joka  sai eilen pienen pääsiäispuhalluksen. Ruttasin hiukan isomman peltipurkin ja maalasin sen valkoiseksi. Maalinjämä oli jo vähän kökköistä ja siksi tulos ei ihan ole paras mahdollinen mutta välttää ainakin toistaiseksi. Peltipurkin sisään muutama mustaksi maalattu styroxmuna ja muutama puuvillanarumuna. Mustissa purkeissa on omasta pihasta harvennettuja marjakuusen oksia. Varsin ihania ja pitkäkestoisia vihreydentuojia.

 

DSC_0168%20rauharentola.jpg

 

DSC_0178%20rauharentola.jpg

 

DSC_0174%20rauharentola.jpg

 

Mitäpä pidätte eteisen varsin simppelistä pääsiäistyylistä?

 

Note!
Hatstoren lahjakortti arvonta päättyi eilen ja yritän päästä arpomaan voittajan mahdollisimman pian. Eli pidän teitä jännityksessä vielä hetken. Pysykäähän housuissanne.

2 kommenttia “Eteisen pikkupääsiäinen

    1. Vähäeleisistä yksinkertaisista koristeista mäkin tykkään. Koristelu ei aina tarkoita suurta määrää koristeita ja krumeluureja :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *