Diy kasvimaan nimikyltit.

Stereot kantoivat kotiin mamalasta lauantaina kasan leikkuujätettä, viinimarjapensaiden sekä muiden pensaiden oksia. Ja koska lyhyt, ytimekäs eikä kovin nousujohteinen partiourani oli selkeästi ollut lauantain puutarhatalkoiden vitsi, pistin rakkaan mieheni vuolemaan minulle muutaman oksan diy ideaani vaikka olisin varmaan selviytynyt siitä ihan itsekin. Toiseen päähän tasainen kirjoitusalusta ja toiseen terävä piikki maahan iskemistä varten. Sitten hetkeksi oksat uuniin kuivumaan. Arvaattekin jo varmaan mitä näistä tuli? Niinpä, nimikyltit kasvimaalle.  Nimet painelin kirjainleimasimilla tasaiseksi vuoltuihin oksanpäihin ja lopuksi sipaisin päälle puuöljyä.

 

DSC_0283%20rauharentola.jpg

DSC_0274%20rauharentola.jpg

 

DSC_0278%20rauharentola.jpg

 

Hauskat pienet yksityiskohdat kasvimaalle ja miksei myös kukkapenkkiin tai kukkapurkkiin parvekkeelle. Mä olisin voinut olla hiukan tarkempi leimasimen reunojen kanssa mutta hauskat näistä tuli noinkin.

 

DSC_0279%20rauharentola.jpg

 

DSC_0281%20rauharentola.jpg

 

Mukavaa alkanutta viikkoa. Mitäpä teidän pihoille ja parvekkeille kuuluu?

4 kommenttia “Diy kasvimaan nimikyltit.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *